Nieuws

08-02-2021 19:58:19
geen editie DUO-sas 2021
Vorig jaar hebben het DUO-sas 2020, 2 tegen 2 volleybaltoernooi, niet hebben kunnen organisren i.v.m. de overheidsmaatregelen tegen het Covid-19 virus. Daar de besmettingscijfers nog niet goed zijn worden de huidige beperkte maatregelen verlengd. Ook door de onzekerheid welke regels er zullen zijn in mei 2021 en de gezondheid van organisatie, vrijwilligers en deelnemers hebben we besloten om ook de editie van DUOsas in 2021 niet te organiseren. Ook voor de komende jaren zitten er mischien geen 2 tegen 2 volleybaltoernooi in het verschiet. Dit ligt eraan hoe het zit met de volleybalverenigingen en het aantal teams.
We wensen jullie een goede gezongheid toe en dat we elkaar binnekort weer mogen ontmoeten.


27-04-2020 15:23:15
Deze zomer geen grote evenementen in NL, BE en DU

BELGIË
Er zullen deze zomer geen grote festivals plaatsvinden tot 31 augustus, wat betekent dat onder meer Rock Werchter, Graspop, de Gentse Feesten, Tomorrowland en Pukkelpop afgeschaft worden.
Dit heeft de Belgische Nationale Veiligheidsraad beslist - die bestaat uit de premier, de ministers-presidenten van de deelstaten, de verschillende bevoegde ministers en experten - besliste de huidige lockdown maatregelen te verlengen.   NEDERLAND Ook de Nederlandse regering verlengt het verbod op grote evenementen zoals festivals tot 1 september, net zoals voor het profvoetbal. Premier Mark Rutte noemde Pinkpop en de Zwarte Cross als voorbeelden die niet kunnen doorgaan.   Ook DUITSLAND nam reeds gelijkaardige maatregelen.
Bron: Eventplanner.be07-04-2020 19:20:56
evenementenbranche ziet miljarden verdampen door coronavirus

In opdracht van Eventplatform heeft onderzoeks- en adviesbureau Respons onderzoek gedaan naar de impact van het coronavirus op de Nederlandse evenementenbranche. De Nederlandse eventsector ziet 3,5 miljard euro omzet verdampen en 48.000 werkplekken dreigen te verdwijnen.  
 Voor 2020 was een geprognosticeerde omzet van € 7,4 miljard berekend, goed voor 100.000 banen. Aan de hand van overzichten van geannuleerde evenementen, recent uitgevoerde onderzoeken en een inventarisatie onder meerdere betrokkenen kwamen de onderzoekers voorlopig tot een derving van €3,5 miljard en de dreiging van het verlies van 48.000 werkplekken. De effecten van eventuele nieuwe of verlenging van de bestaande maatregelen zijn hierin nog niet meegenomen.   UPDATE BELGIË 02/04: De evenementensector in België verwacht een omzetverlies van 54% in 2020 ten opzichte van 2019. Organisatoren van evenementen schatten het verlies op 1,3 miljard euro. Toeleveranciers van evenementen verwachten meer dan 3,6 miljard euro te verliezen. Dat blijkt uit een nationale bevraging van het expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool (KdG) op initiatief van de federaties ACC Belgium, BESA, BECAS en Febelux en ondersteuning van EventFlanders.


25-03-2020 19:20:17
DUO-sas 2020 helaas geanuleerd i.v.m. Corona

DUO-sas, het 2 tegen 2 volleybaltoernooi  in “de Statie”  gaat dit jaar niet door. Vanwege de nieuwe maatregelen van de regering, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat DUO-sas op zaterdag 16 mei 2020 niet door. De organisatie heeft dit besloten na de bekendmaking van extra maatregelen van het kabinet om de coronavirus-uitbraak in te dammen. Alle deelnemers en betrokkenen worden op de hoogte gesteld en we hopen volgend jaar weer de mensen 2 tegen 2 te kunnen laten volleyballen. De organisatie heeft begrip de beslissing van de regering, want de volksgezondheid staat voorop. We hebben ongelofelijk veel respect voor de mensen die de samenleving op dit moment op de been houden. We prevaleren hier ook het verzoek van de regering en RIVM om zoveel mogelijk thuis te blijven. Alleen hiermee kunnen we samen deze situatie ombuigen.


19-03-2020 10:08:13
Corona 19 & Volleybal NL

Afgelopen zondag maakte de nederlandse overheid bekend dat er in ieder geval t/m 6 april niet gesport kan worden! Hierdoor is een uitloop van het seizoen 2019-2020 praktisch onuitvoerbaar. De Nevobo maakte woensdag 18 maart, bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen. Voor de Eredivisie is eventueel een alternatief play-off programma voorgesteld.  In navolging van de NeVoBo heeft ook de Belgische Volleybalbond "Volley Belgium" beslist per onmiddelijke ingang stop te zetten. Voor onze DUO-sas evenement houden we de actuele informatie van het RIVM bij. We hopen dat de maatregelen rond 16 mei a.s. enigzins zijn opgeheven zullen zijn.  Zodat weer er vele mensen hun favoriete volleybalsport kunnen uitoefenen.  


04-03-2020 11:47:13
Corona-virus & Evenementen

Mening van experts viroloog Marc Van Ranst "Je hebt een periode nu, waarin nog veel onbekenden zijn. Je moet beslissingen nemen op basis van weinig informatie en dat doen alle virologen zo goed mogelijk. Dan heb je een tweede periode: een fase binnen een aantal maanden waarin alles voorbij zal zijn. Ik wil benadrukken dat het om een nieuw virus gaat en er zijn een aantal redenen om dit allemaal zeer ernstig te nemen. Het virus blijkt iets dodelijker te zijn dan griep."   Vaccinatie-expert Pierre Van Damme "De eerste vier à zes weken moet je zo’n virus goed in de gaten houden. Eerst weet je niet hoe besmettelijk en gevaarlijk het is. Maar op een bepaald moment moet je ook kunnen beslissen om maatregelen wat terug te draaien. Enkele geopolitieke en economische consequenties zijn momenteel volledig buiten proportie."   Geert Noels, econoom: "Medische experts vertellen, en die zeggen allemaal dat dit coronavirus niet veel dodelijker is dan de griepsoorten die we al kennen. Net zoals die griepsoorten, doodt het vooral oudere, zwakkere mensen. We doen er alles aan om zo veel mogelijk doden te vermijden, maar we leggen onze economie daar niet voor stil."  


22-05-2019 10:37:15
Wijzigingen inschrijving DUO-sas 2019
Bij Heren A is Gert-jan BUYSSE vervangen door Mikkjel DEFRUYT in verband met blessure.
Bij Dames A ids het duo Els BAEYENS / Laura VAN NIEUWENHUYZE verangen door Emmy VYNCKE / Renilde DECUYPER. We zien jullie allen graag a.s. vrijdag in de Sporthal voor een sportief toernooi.


12-05-2019 19:33:43
Vele extra prijzen bij DUO-sas 2019
Naast de geldprijzen hebben we voor onze deelnemers aan het DUO-sas evenement ook verschillende extra prijzen. Dit zijn gratis behandelingen, bonnen en pakketten. Alle deelnemers worden op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven. De speelschema's worden de komende dagen ingevuld en de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen. Op het toernooisecretariaat zullen aanwezig zijn Ronny, Eddy, Sandra, Ginette en Quinty. Verder verschillende verassingen op deze vrijdagavond de 24e mei a.s.


20-03-2019 21:32:36
De inschrijvingen lopen binnen voor DUO-sas 2019
Vanaf afgelopen weekend worden de uitnodigingen verstuur om in te schrijven voor DUO-sas 2019.
Dit evenement vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 mei van 19:00 - 22:30 uur.
De affiches en inschrijfbrochures (in vierkleuren druk verzorgd door ScheldeXpress) worden verder verspreid bij sporthallen en teams. De poule/reeks Gemengd B zit al vol met 2 duo's op de reservelijst. Voor de overige poule's/reeksen kan ingeschreven worden.


09-05-2018 19:24:52
De extra prijzen voor categorie A zijn binnen
Vandaag de DUO-sas 2018 extra prijzen voor de A-categorie (zaterdag) opgehaald. Naast de geldprijzen krijgt elke winnaar /winnares 1 van onderstaande prijzen. Bij de heren is dat voor elk speler een bierpakket aangeboden door Drankenhandel 't Sas. Elke deelneemster bij de dames krijgt een bon voor een gratis behandeling bij centrum voor huidverbeteringen Jolie. De gemengde speler/speelster krijgt een bon van Vermeerschsport. Dit en nog veel meer, is zeker reden genoeg om alsnog in categorie A (zaterdag 26 mei) in te schrijven. Bij heren nzijn og 2 plaatsen vrij. Bij dames en gemengd dienen minimaal 2 a 4 duo's zich in te schrijven om een 2e poule te kunnen vormen. Daar de 1e poule al vol zit.


30-04-2018 11:59:40
P/D wedstrijden gespeeld
Afgelopen weekend heeft Stevo Ds2 haar 2 P/D wedstrijden allebei verloren zodat degradatie van 2e klasse naar 3e klasse (samen met Scheldesport Ds1) helaas een feit is. Hieronder de plaatsen waarop de teams zijn geeindigd en handhaving of degradatie. Jammer genoeg geen kampioenschap op promotie voor de Zeeuws-Vlaamse teams.
 
HEREN Promotieklasse B Pl.  
VV Stevo HS 1 4e Handhaving
     
HEREN 2e Klasse E    
VV Stevo HS 2 6e Handhaving
YVC HS 1 7e Handhaving
     
HEREN 3e Klasse D    
Savok HS 1 7e Handhaving
VV Stevo HS 3 11e Handhaving
     
DAMES Promotieklasse B    
VV Stevo DS 1 7e Handhaving
     
DAMES 1e Klasse C    
YVC DS 1 12e Degradatie
     
DAMES 2e Klasse E    
Savok DS 1 3e Handhaving
YVC DS 2 6e Handhaving
VV Stevo DS 2 10e Degradatie
Scheldesport DS 1 11e Degradatie
     
DAMES 3e Klasse G    
YVC DS 3 8e Handhaving
Savok DS 2 6e Handhaving25-04-2018 16:29:53
Eindstand Zeeuws-Vlaamse vollleybalteams 2017-2018
Afgelopen zaterdag werden de laatste competitie wedstrijden gespeeld.
​Daarbij konden er 10 zeeuws-Vlaams teams die zich handhaven in de klasse. Er waren 2 degradanten (YVC Ds1 - 1e klasse & Scheldesport Ds1 - 2e klasse). Stevo Ds 2 speelt a.s. zaterdag 28/4 in Rotterdam samen met VVS'92 Ds2 en Dunamis Ds4 Promotie/Handhaving/Degradatie-wedstrijden. 


17-04-2018 14:57:08
Een goed verzorgd DUO-sas 2018 met in de regio affiches
In het verassingtasje zitten dit jaar weer een lekker product van "De Baeckermat" en ze verzorgen het streekpakket voor de deelnemers met de grootste reisafstand. De affiches en inschrijfbrochures zijn verspreid van Gent tot Terneuzen en van Oostburg tot Moerbeke. Het infoblad, affiches en inschrijfbrochures zijn weer verzorgd door ScheldeXpress Media. Tijdens de 2 dagen van het evenement zal er een DUO-fotopresentatie zijn van de leden van de Sasse Fotofkring dit in de gezamenlijke ruimte.


21-03-2018 20:10:05
AH tasjes OK en optreden van Teun
Deze week overeen gekomen met ALBERT HEIJN te Sas van Gent dat ze weer voor gevulde tassen gaan zorgen. Alle winnaars in alle categorieën/reeksen en niveaus krijgen een rijkelijk gevulde tas. Dit terwijl ze ook iets doen in de verassingstas. De organisatie is weer heel gelukkig met deze steun. Daarnaast heeft de talentvolle zanger Teun ook toegezeghd om te komen optreden, Dit na het succes van vorig jaar. Het optreden zal in 2 sessies plaatsvinden voor en na de prijsuitreiking. Dus wess op tijd je plaats om een goede plaats voor het podium te kunnen bemachtigen.


14-03-2018 20:52:05
Dames A Winnaressen van DUO-sas 2017 ingeschreven
Silvy van Goethem en Geertje van Putte, de winnaressen van DUO-sas 2017, in de categorie Dames A, hebben zich deze week ingeschreven.
Silvy speelt bij Panda's Lokeren op 1e Provinciaal niveau. Geertje speelt bij Astrix Avo Beveren op 2e Divisie niveau. De Panda's gaan voor het kampioenschap en Astrix vecht voor behoud. Dus een uitdaging voor Dames op Promotie/1e Provinciaal/Divisie niveau om in te schrijven!


10-03-2018 13:43:18
Inschrijvingstermijn DUO-sas 2018 is van start gegaan
Vanaf vrijdag 2 maart kan men weer inschrijven voor de nieuwe editie van DUO-sas Volley. Er wordt weer op 2 niveau's gespeeld met een Dames-, Heren- of Gemengd Duo. Vanaf 9 maart gaan de uitnodigingen de deur uit d.v.m. verspreiding van folders en e-mail berichten. In de eerste week zijn er al 2 gemend B duo's en 1 Dames B duo ingeschreven. Alles is te volgen op onze deze website en ons facebook pagina. https://www.facebook.com/organisatiebureauWINNEvents/​
 


28-05-2017 10:48:41
DUO-sas 2017 Geslaagd en veelzijdig
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei werd de 15e editie van DUOI-sas georganiseerd.
​Op de vrijdag deden 34 duo's mee aan dit toernooi t.w. 6 dames, 11 heren en 17 gemengde teams. In Vorm verzorgde de warming up en alle aangemelde waren aanwezig. Na de poulewedstrijden werden omstreeks 21:30 uur de plaatsingswedstrijden gespeeld. Na afloop van het toernooi en voor de prijsuitreiking verzorgde Teun Allonsius een prima optreden. Het toernooi liep iets uit zodat de prijsuitreiking omstreeks 23 uur plaats vond. Op zaterdag meldne alle 22 competitie duo's zich keurig voor 13 uur en zodoende lkonden weer op tijd beginnen. De 7 Heren duo's speelde een 1/2 kompetitie, de 5 Gemengd duo's een hele kompetitie en de Dames speelde de eerste ronde in 2 poule's en daarn 1 wedstrijd voor plaatsing nummer. Het Streekpakket van "De Baeckermat" ging helemaal mee naar De Meern.


13-05-2017 19:49:58
AH-Sas van Gent weer aanwezig bij DUO-sas 2017
Het filiaal Sas van Gent van Albert Heijn gaat dit jaar weer de 1e prijzen sponsoren met een grote boodschappentas vol boodschappen. Dus op vrijdag en zaterdag in in alle drie de categorieen Dames, Heren en Gemengd. Daarbij krijgen alle duo's een kadotas mee met o.a. een bekroond biertje van Brouwerij van Steenberge uit Ertvelde, een flesje fruitsap geschonken door De Baeckermat uit Westdorpe. Daarbij informatie over het mooie Meetjesland en het verassende Zuid Beveland. Dus schrijf je nog in op Niveau A voor de zaterdag en je ben voor de lage prijs van 8 euro ben verzekerd van minimaal 5 wedstrijden, een kadotasje en misschien win je wel 1 van die geldprijzen!
!n alle categorieenzijn er nog enkele palatsen vrij > zie Evenementen > Duo-sas 201730-04-2017 11:25:24
Eindstand NeVoBo competitie 2016-2017
Wat zijn de resultaten van je favoriete club en team? Kijk hieronder de resultaten  
Eindstand Nevobo ZuiWest senioren competitie 2016-2017 
                   
  HEREN PROMOTIEKLASSE B         DAMES PROMOTIEKLASSE D      
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten  
1 VC Wik Groot-Ammers HS 2 22 86 Kampioen 1 Bok DS 1 22 87 Kampioen
2 Next Volley Dordrecht HS 3 22 74 P/D 2 Volley Tilburg DS 3 22 80 P/D
3 VOKO HS 2 22 72   3 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 2 22 78  
4 Udenhout HS 1 22 67   4 De Burgst Breda DS 2 22 71  
5 Vollido HS 1 22 59   5 RVC/Libanon '50 DS 1 22 60  
6 Sliedrecht Sport HS 4 22 58   6 Sic Pugno DS 1 22 59  
7 De Burgst Breda HS 2 22 58   7 Sliedrecht Sport DS 5 22 54  
8 VV Stevo HS 1 22 53   8 VV Stevo DS 1 22 50  
9 BeneVia HS 1 22 51   9 VOKO DS 1 22 48  
10 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 2 22 50 P/D 10 Zuvo DS 1 22 37 P/D
11 Switch'89 HS 1 22 21 Degradatie 11 Atak'55 DS 1 22 33 Degradatie
12 Gavoc'10 HS 1 22 11 Degradatie 12 Spirit DS 1 22 3 Degradatie
                   
  HEREN 1e KLASSE H         DAMES 1e KLASSE C      
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten  
1 Volley Tilburg HS 5 22 88 Kampioen 1 Next Volley Dordrecht DS 2 22 90 Kampioen
2 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 4 22 82 P/D 2 Jola Olympus DS 1 22 83  
3 Sic Pugno HS 1 22 82   3 Vollido DS 1 22 71 P/D
4 VOKO HS 4 22 69   4 Volley Tilburg DS 5 22 66  
5 Westphal Kozijnen CSS HS 1 22 59   5 Flits DS 1 22 62  
6 Atak'55 HS 3 22 54   6 Spivo DS 2 22 59  
7 Volley2B HS 3 22 50   7 Voltena DS 3 22 50  
8 AVC '87 HS 1 22 50   8 YVC DS 1 22 46  
9 Set Up HS 1 22 46   9 De Burgst Breda DS 3 22 41  
10 MVC HS 1 22 36 P/D 10 VOKO DS 2 22 39 P/D
11 VV Stevo HS 2 22 25 Degradatie 11 VV Stevo DS 2 22 38 Degradatie
12 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 3 22 19 Degradatie 12 Intermezzo DS 1 22 15 Degradatie
                   
  HEREN 2e KLASSE H         DAMES 2e KLASSE E      
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten  
1 Mytilus HS 1 20 89 Kampioen 1 Ardito DS 1 22 102 Kampioen
2 VAT HS 1 20 74 P/D 2 VAT DS 1 22 79 P/D
3 Jola Olympus HS 2 20 71   3 ROWI DS 1 22 75  
4 Ardito HS 1 20 66   4 Sic Pugno DS 2 22 74  
5 Sic Pugno HS 2 20 51   5 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4 22 71  
6 Kikkers HS 1 20 44   6 YVC DS 2 22 71  
7 AVC '87 HS 2 20 34   7 Gavoc'10 DS 1 22 53  
8 De Burgst Breda HS 4 20 32   8 Bok DS 2 22 45  
9 Groene Ster HS 1 20 31   9 Scheldesport DS 1 22 42  
10 Brug HS 1 20 30 P/D 10 Mytilus DS 1 22 28 P/D
11 AVC '87 HS 3 20 23 Degradatie 11 VV Stevo DS 3 22 14 Degradatie
          12 VV Stevo DS 4 22 1 Degradatie
                   
  HEREN 3e KLASSE E         DAMES 3e KLASSE F      
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten  
1 Atak'55 HS 4 18 71 Kampioen 1 Savok DS 1 22 106 Kampioen
2 Gavoc'10 HS 3 18 69 P/D 2 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 5 22 101 P/D
3 Ardito HS 2 18 68   3 VVS'92 DS 2 22 82  
4 Savok HS 1 18 54   4 Sic Pugno DS 3 22 69  
5 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 5 18 42   5 Gavoc'10 DS 2 22 64  
6 Mytilus HS 2 18 41   6 VAT DS 2 22 64  
7 Sic Pugno HS 3 18 33   7 Ardito DS 2 22 38  
8 ROWI HS 2 18 27   8 Savok DS 2 22 34  
9 Bok HS 2 18 25   9 Mytilus DS 2 22 31  
10 VV Stevo HS 3 18 20   10 AVC '87 DS 1 22 25  
          11 Scheldesport DS 2 22 24  
          12 YVC DS 3 22 22  
 


23-04-2017 11:47:25
Uitslagen Volleybal 21 en 22 april 2017
Savok Dames 1 Kampioen in de 3e klasse, Scheldesport Dames 1 hebben hun seizoen afgesloten met 2 overwinningen!  
21 en 22 april 2017 Tijd/uitslag Gesorteerd op club en tijd)
     
AVC'87 HS3 1 - 3  Kikkers HS 1
     
Savok DS 1 4 - 0 YVC DS 3
Savok DS 2   VVS'92 DS2
     
Scheldesport DS 1 3 - 1 BOK DS2
Scheldesport DS 1 3 - 1 VV Stevo DS 3
     
VV Stevo DS 1   BOK DS 1
VV Stevo DS 3   Mytilus DS 1
VV Stevo HS 2   Sic Pugno HS 1
VV Stevo DS 2   Next Volley Dordrecht DS 2
VV Stevo DS 4   Ardito DS 1
VV Stevo HS 1 1 - 3 Next Volley Dordrecht HS 3
Scheldesport DS 1 3 - 1 VV Stevo DS 3
     
Volenta DS 3   YVC DS 1
Savok 4 - 0 YVC DS 3
​Volgende week alle eindstanden met Kampioenen, Promotie en Degradatie.


16-04-2017 10:58:52
Uitslagen Volleybal en standen t/m 15 april 2017
Deze week maar 1 zeeuws-vlaams team kunnen winnen t.w. STEVO DS 1 in een goede wedstrijd met 3-1 thuis tegen Sliedrecht Sport.
10 t.m. 15 april 2017 Tijd/uitslag Gesorteerd op club en tijd)
     
VAT HS 1 4 - 0 Kikkers HS 1
     
Mytilus DS 2 3 - 1  Savok DS 2
     
Sic Pugno DS 2 4 - 0 VV Stevo DS 4
VV Stevo DS 2 1 - 3 Jola Olympus DS 2
De Burgst Breda DS 2 4 - 0 VV Stevo DS 1
VV Stevo DS 1 3 - 1  Sliedrecht Sport DS 5
VV Stevo HS 1 0 - 4 Voko HS 2

Onderstaand de tussenstanden van de nevobo Seniorenkompetitie.
Bijzonderheden P/D: Degradatie van Stevo H2, D3, D4.
Behoud in de klasse voor Stevo H1-D2-H3, Kikkers H1, Scheldesport D2, Savok H1-D2, YVC D1-D2-D3
​Volgende week de laaste kompetitie dag en vallen de laatste beslissingen!
  Senioren - Heren Promotieklasse B
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 VC Wik Groot-Ammers HS 2 21 83 Kampioen
2 Next Volley Dordrecht HS 3 21 70  
3 VOKO HS 2 21 67  
4 Udenhout HS 1 21 62  
5 De Burgst Breda HS 2 21 57  
6 Sliedrecht Sport HS 4 21 56  
7 Vollido HS 1 21 55  
8 VV Stevo HS 1 21 52  
9 BeneVia HS 1 21 51  
10 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 2 21 46 Promotie-/degradatiewedstrijd(en)
11 Switch'89 HS 1 21 20 Degradatie
12 Gavoc'10 HS 1 21 11 Degradatie
         
  Senioren - Heren 1e Klasse C
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 Volley Tilburg HS 5 21 84 Kampioen
2 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 4 21 78  
3 Sic Pugno HS 1 21 77  
4 VOKO HS 4 21 64  
5 Westphal Kozijnen CSS HS 1 21 58  
6 Atak'55 HS 3 21 51  
7 Volley2B HS 3 21 49  
8 AVC '87 HS 1 21 46  
9 Set Up HS 1 21 45  
10 MVC HS 1 21 36 Promotie-/degradatiewedstrijd(en)
11 VV Stevo HS 2 21 25 Degradatie
12 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 3 21 17 Degradatie
         
    Senioren - Heren 2e Klasse F
  Teamnaam Wedstrijden Punten  
1 Mytilus HS 1 19 85  
2 VAT HS 1 19 72  
3 Jola Olympus HS 2 19 70  
4 Ardito HS 1 19 63  
5 Sic Pugno HS 2 19 47  
6 Kikkers HS 1 19 40  
7 AVC '87 HS 2 19 33  
8 De Burgst Breda HS 4 20 32  
9 Groene Ster HS 1 20 31  
10 Brug HS 1 20 30  
11 AVC '87 HS 3 19 22  
         
    Senioren - Heren 3e Klasse E
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 Atak'55 HS 4 17 71  
2 Ardito HS 2 18 68  
3 Gavoc'10 HS 3 17 64  
4 Savok HS 1 18 54  
5 Mytilus HS 2 17 39  
6 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 5 17 39  
7 Sic Pugno HS 3 17 30  
8 ROWI HS 2 17 25  
9 Bok HS 2 18 25  
10 VV Stevo HS 3 18 20  
11 Kikkers HS 2 0 0  
         
    Senioren - Dames Promotieklasse B
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 Bok DS 1 20 79  
2 Volley Tilburg DS 3 21 75  
3 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 2 21 74  
4 De Burgst Breda DS 2 21 67 Ziet af van eventueel spelen van PD-wedstrijden
5 Sic Pugno DS 1 20 58  
6 RVC/Libanon '50 DS 1 21 55  
7 Sliedrecht Sport DS 5 21 53  
8 VV Stevo DS 1 21 49  
9 VOKO DS 1 21 43  
10 Zuvo DS 1 21 36  
11 Atak'55 DS 1 21 33  
12 Spirit DS 1 21 3 Degradatie
         
    Senioren - Dames 1e Klasse C
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 Next Volley Dordrecht DS 2 21 86 Kampioen
2 Jola Olympus DS 1 21 78 Ziet af van eventueel spelen van PD-wedstrijden
3 Vollido DS 1 21 71  
4 Volley Tilburg DS 5 20 60  
5 Flits DS 1 20 57  
6 Spivo DS 2 21 55  
7 Voltena DS 3 21 47  
8 YVC DS 1 21 44  
9 VOKO DS 2 21 38  
10 De Burgst Breda DS 3 21 37  
11 VV Stevo DS 2 21 37  
12 Intermezzo DS 1 21 15 Degradatie
         
    Senioren - Dames 2e Klasse E
  Teamnaam Wedstrijden Punten Opmerkingen
1 Ardito DS 1 21 97 Kampioen
2 VAT DS 1 21 76  
3 Sic Pugno DS 2 21 73  
4 ROWI DS 1 21 71  
5 YVC DS 2 22 71  
6 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4 21 69  
7 Gavoc'10 DS 1 22 53  
8 Bok DS 2 21 44  
9 Scheldesport DS 1 20 34  
10 Mytilus DS 1 21 24 Promotie-/degradatiewedstrijd(en), 1x Maximum puntenaantal in mindering
11 VV Stevo DS 3 20 12 Degradatie
12 VV Stevo DS 4 21 1 Degradatie
         
    Senioren - Dames 3e Klasse F
  Teamnaam Wedstrijden Punten  
1 Savok DS 1 21 101  
2 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 5 21 96  
3 VVS'92 DS 2 21 77  
4 Sic Pugno DS 3 21 68  
5 Gavoc'10 DS 2 21 60  
6 VAT DS 2 21 60  
7 Ardito DS 2 22 38  
8 Savok DS 2 21 34  
9 Mytilus DS 2 21 30  
10 AVC '87 DS 1 21 25  
11 Scheldesport DS 2 22 24  
12 YVC DS 3 21 22  15-04-2017 12:04:32
Vermeersch Sport zorgt weer voor de verenings/team-prijs
Afgelopen week is met VERMEERSCH SPORT te Terneuzen weer afgesproken dat ze de Verenigingsteam-prijs schenken. Dus het verenigngsteam met de meeste deelnemers krijg een Kadobon. Het aantal inschrijven loopt met de dag op. Momenteel hebben er over de 2 dagen verspreid 47 duo's zich ingeschreven. ​De vrijdagavond is heel polulair daar kunnen nog 5 duo's bij. Bij de inschrijvingen voor de zaterdag zitten er deelnemers bij uit o.a. De Meern, Stein, Tilburg en Vrasene. Waarbij ook verschillende spelers en speelster die uitkomen in de 3e Divisie en 1e Provinciaal/Promotieklasse. Dus een hoog niveau en dus intressant om de uitdaging aan te gaan en in te schrijven!  


09-04-2017 11:18:55
Uitslagen Volleybal 8 april 2017
De Dames 1 van vv Stevo hebben weer een prima wedstrijd gespeeld door met 4-0 te winnen van Spirit. Ze komen nu op de 8e plaats met 45 punten en nog 3 wedstrijden te gaan. Savok 1 Dames heeft weer met 4-0 gewonnen van Sic Pugno. Op 22 april tegen YVC3 is 1 punt voldoende om Kampioen te worden. ​Volgende week, in verband met een beperkt programma, hier alle tussenstanden!
 
Zaterdag  8 april 2017 Tijd/Uitslag Gesorteerd op club en tijd
     
Sic Pugno DS 3 0 - 4 Savok DS 1
     
Mytilus DS 1 2 - 3 Scheldesport DS 1
     
Volley 2B HS 3 1 - 3 VV Stevo HS 2
YVC DS 2 4 - 0 VV Stevo DS 3
Spirit DS 1 0 - 4 VV Stevo DS 1
Mytilus HS 2 3 - 1 VV Stevo HS 3
Intermezzo DS 1 3 - 2 VV Stevo DS 2
     
YVC DS 2 4 - 0 Stevo DS 3
YVC DS 3 1 - 3 AVC'87 DS 1
YVC DS 1 0 - 4 Flits DS 102-04-2017 12:16:50
Uitslagen Volleybal 1 april 2017
Stevo Ds1 (nr.9) heeft in de Promotieklasse met 3-2 thuis gewonnen van de nr.1 Kraftwell Roosendaal Ds2.
2e kasse  Dames Stevo 2 met 4-0 gewonnen van Spivo en YVC 2 met 4-0 de zeeuws-vlaamse derby gewonnen van Scheldepsort 1. Savok Ds1 heeft in de 3e klasse nog 5 punen nodig voor het kampioenschap.
 
Zaterdag  1 april 2017 Tijd/uitslag Gesorteerd op club en tijd)
     
Groene Ster DS 1   Kikkers HS 1
     
Savok DS 1 4-0 VAT DS 2
Savok DS 2 0-4 Kraftwell Symmachia DS 5
Savok HS 1 3-1 ROWI HS2
     
Scheldesport DS 1 0-4 YVC DS 2
Scheldesport DS 2 2-3 Mytilus DS 2
     
VV Stevo DS 4 0-4 Mytilus DS 1
VV Stevo HS 3 0-4 Attak'5 HS 4
VV Stevo DS 2 4-0 Spivo DS 2
VV Stevo HS 2 3-1 Set Up HS 1
VV Stevo DS 3 0-4 Kraftwell Symmachia DS 4
VV Stevo DS 2 3-2 Kraftwell Symmachia DS 2
VV Stevo HS 1 3-1 Udenhout HS 1
     
Volley Tilburg DS 5 3-2 YVC DS 1
Scheldesport DS 1 0-4 YVC DS 2
Gavoc'10 4-0 YVC DS 326-03-2017 11:29:11
Uitslagen Volleybal 25 maart 2017
Stevo DS1 (nr.9) hebben een belangrijke 3-2 overwinning behaald in de PROMOTIUE KLASSE tegen Atak'55 DS 1 (nr.10). Nummer 10 moet PD wedstrijden spelen op het eind van de kompetitie voor behoud in deze klasse. 
    
Zaterdag  25 maart tijd/uitslag gesorteerd op club en tijd)
     
Kikkers HS 1 3 - 2 De Burgst Breda HS4
     
Ardito DS 2 0 - 4  Savok DS 1
YVC DS 3 0 - 4 Savok DS 2
Ardirto HS 2 3 - 2 Savok HS 1
     
Kraftwell Symmachia DS 5 4 - 0  Scheldesport DS 2
Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4 3 - 1  Scheldesport DS 1
     
YVC DS 2 4 - 0 Stevo DS 4
Atak'55 DS 1 2 - 3  Stevo DS 1
Sic Pugno DS 2 4 - 0  Stevo DS 3
Sliedrecht Sport HS 4 1 - 3 Stevo HS 1
Atak'55 HS 3 4 - 0 Stevo HS 2
YVC DS 1 3 - 2 Stevo DS 2
     
YVC DS 1 3 - 2 Stevo DS 2
YVC DS 2 4 - 0 Stevo DS4
YVC DS 3 0 - 4 Savok DS2
     22-03-2017 10:47:47
Twee volleybalsters gaan voor plek in Expeditie Robinson!

Volleybalsters Daniëlle Nouwen (speelt bij Oostende, België) en Imke Wieffer (Ecare Apollo, Borne) zetten alles op alles voor een plek in Expeditie Robinson!

Aan het komende seizoen van Expeditie Robinson mogen ook vier onbekende Nederlanders meedoen. En het kan maar zo zijn dat volleybalsters Daniëlle en Imke die plekken veroveren. Maar info over de meiden: http://www.expeditierobinson.nl

 
19-03-2017 11:43:45
Uitslagen Volleybal 18 maart 2017
Savok Ds1 stevend af op kampioenschap 3e klasse. Dit weekend weer gewonnen van VVS'92 met 4-0.  
Zaterdag  18 maart Tijd/uitslag Gesorteerd op club en tijd)
     
Kikkers HS 1  2 - 3 Sic Pugno HS 2
     
     
VVS'92 DS 2 0 - 4 Savok DS 1
AVC '87 DS 1 1 - 3 Savok DS 2
Atak'55 HS 4 4 - 0 Savok HS 1
     
     
De Burgst Breda DS 3 3 - 2 VV Stevo DS 212-03-2017 11:10:49
Uitslagen Volleybal 11 maart 2017
Glansrijke 4-0 overwinningen van : Stevo Ds1 tegen Zuvo, Savok Ds1 tegen AVC'87 & YVC Ds1 tegen Intermezzo!  
Zaterdag  11 maart tijd/uitslag gesorteerd op club en tijd)
     
Kikkers HS 1 3 - 2 AVC '87 HS 2
     
     
AVC'87 DS 1 0 - 4  Savok DS 1
Savok DS 2 1 - 3 Sic Pugno DS 3
Gavoc'10 HS 3 3 - 1 Savok HS 1
     
Scheldesport DS 2 0 - 4 YVC DS 3
Scheldesport DS 1 0 - 4 Sic Pugno DS 2
     
VV Stevo DS 4 0 - 4  Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4
VV Stevo HS 3 3 - 1  Sic Pugno HS 3
VV Stevo DS 2 1 - 3 Vollido DS 1
VV Stevo DS 1 4 - 0  Zuvo DS 1
VV Stevo HS 2 3 - 2  Westphal Kozijnen CSS HS 1
VV Stevo DS 3 0 - 3  ROWI DS 1
VV Stevo HS 1 3 - 1 BeneVia HS 1
     
BOK Ds 2 1 - 3 YVC DS 2
Scheldesport DS 2 0 - 4 YVC DS 3
Intermezzo DS 1 0 - 4 YVC DS 1
 


08-03-2017 16:10:17
DUO-sas 2017 > Gemengd B (vrijdag) zit al voor de helft vol
Een week nadat de inschrijvingen zijn gestart zit in de categorie Gemengd niveau B al 1 poule van de 2 poules vol. In alle categorieën komen de inschrijvingen binnen. Alle uitnodigingen zijn nog niet de deur uit. Nog geen inschrijfformulier ontvangen geen probleem, alle inschijfformulieren zijn nog niet verstuurd. U kunt vanaf deze site wel al het formulier uploaden en versturen. Vanaf woensdag14 maart worden alle inschrijvingen op deze website gepubliciteerd.


05-03-2017 12:00:25
Uitslagen Volleybal zaterdag 4 maart 2017
Zaterdag  4 maart tijd/uitslag gesorteerd op club en tijd)
Kikkers HS 1 1 - 3 Mytilus Hs1
     
Savok HS 1 4 - 0 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 5
Savok DS 1 4 - 0 Gavoc'10 DS2
VAT DS2 4 - 0 Savok Ds 2
     
Sic Pugno DS 3
4 - 0
Scheldesport DS 2
ROWI DS 1 3-1 Scheldesport DS 1
     
     
Vollido DS! 4 - 0  VV Stevo HS 1
ROWI HS 2 3 - 2  VV Stevo HS 3
Sic Pugno DS 2 Uitg. VV Stevo DS 4
MVC HS 1 3 - 1  VV Stevo HS 2
VAT DS 1 3 - 1  VV Stevo DS 3
     
YVC DS 1 3 - 2 Spivo DS 2
YVC DS 2 4 - 0 Mytilus DS 1
YVC DS 3 0 - 4 VVS'92 DS 201-03-2017 23:15:50
Inschrijvingen DUO-sas 2017 zijn gestart

Vanaf heden kan men zich inschrijven voor het 15e DUO-sas 2 tegen 2 volleybaltoernooi. Dat wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017 in de Sporthal van De Statie te Sas van Gent.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op deze website in de rubriek evenementen.

Deze jubileum editie kent ook weer enkele actvititeiten die de afgelopen jaren zijn geweest. Meer daarover de komende weken op deze website of op onze facebook-pagina https://www.facebook.com/organisatiebureauWINNEvents.


25-02-2017 14:42:13
Tussenstanden Nevobo Seniorencompetitie
Standen Nevobo senioren competitie t/m 18 februari 2017
                 
  HEREN PROMOTIEKLASSE B         DAMES PROMOTIEKLASSE D    
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten
1 VC Wik Groot-Ammers HS 2 15 62   1 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 2 16 60
2 VOKO HS 2 16 54   2 Bok DS 1 14 52
3 Next Volley Dordrecht HS 3 15 52   3 De Burgst Breda DS 2 15 50
4 Sliedrecht Sport HS 4 16 47   4 Volley Tilburg DS 3 14 48
5 Udenhout HS 1 16 45   5 Sic Pugno DS 1 15 45
6 De Burgst Breda HS 2 17 43   6 RVC/Libanon '50 DS 1 15 40
7 VV Stevo HS 1 15 39   7 Sliedrecht Sport DS 5 15 34
8 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 2 15 37   8 VOKO DS 1 16 34
9 Vollido HS 1 16 34   9 VV Stevo DS 1 15 29
10 BeneVia HS 1 16 34   10 Atak'55 DS 1 16 29
11 Switch'89 HS 1 16 17   11 Zuvo DS 1 14 26
12 Gavoc'10 HS 1 15 6   12 Spirit DS 1 15 3
                 
  HEREN 1e KLASSE H         DAMES 1e KLASSE C    
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten
1 Volley Tilburg HS 5 15 57   1 Next Volley Dordrecht DS 2 15 62
2 Sic Pugno HS 1 16 57   2 Jola Olympus DS 1 15 59
3 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 4 16 56   3 Vollido DS 1 13 45
4 VOKO HS 4 14 48   4 Volley Tilburg DS 5 14 44
5 Westphal Kozijnen CSS HS 1 14 42   5 Flits DS 1 15 44
6 Atak'55 HS 3 15 42   6 Spivo DS 2 16 44
7 Volley2B HS 3 16 36   7 Voltena DS 3 16 36
8 Set Up HS 1 14 34   8 VOKO DS 2 15 32
9 AVC '87 HS 1 16 33   9 YVC DS 1 16 31
10 MVC HS 1 16 27   10 VV Stevo DS 2 15 24
11 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 3 16 15   11 De Burgst Breda DS 3 16 22
12 VV Stevo HS 2 16 13   12 Intermezzo DS 1 16 12
                 
  HEREN 2e KLASSE H         DAMES 2e KLASSE E    
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten
1 Mytilus HS 1 14 66   1 Ardito DS 1 16 74
2 Jola Olympus HS 2 14 51   2 VAT DS 1 16 60
3 VAT HS 1 13 47   3 ROWI DS 1 16 57
4 Ardito HS 1 12 35   4 Sic Pugno DS 2 16 55
5 Sic Pugno HS 2 13 30   5 YVC DS 2 16 45
6 Kikkers HS 1 12 29   6 Gavoc'10 DS 1 16 44
7 AVC '87 HS 2 14 26   7 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4 15 42
8 Groene Ster HS 1 15 25   8 Bok DS 2 16 34
9 De Burgst Breda HS 4 15 25   9 Scheldesport DS 1 15 29
10 Brug HS 1 15 24   10 Mytilus DS 1 15 13
11 AVC '87 HS 3 15 17   11 VV Stevo DS 3 15 11
          12 VV Stevo DS 4 16 1
                 
  HEREN 3e KLASSE E         DAMES 3e KLASSE F    
  Teamnaam Wedstr. Punten     Teamnaam Wedstr. Punten
1 Ardito HS 2 15 61   1 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 5 17 76
2 Gavoc'10 HS 3 14 54   2 Savok DS 1 15 71
3 Atak'55 HS 4 13 52   3 VVS'92 DS 2 16 58
4 Savok HS 1 13 42   4 Sic Pugno DS 3 16 52
5 Mytilus HS 2 15 39   5 Gavoc'10 DS 2 16 51
6 Kraftwell Symmachia Roosendaal HS 5 14 36   6 VAT DS 2 16 42
7 Sic Pugno HS 3 13 31   7 Ardito DS 2 17 29
8 Bok HS 2 15 26   8 Savok DS 2 15 23
9 ROWI HS 2 13 25   9 Scheldesport DS 2 17 22
10 VV Stevo HS 3 15 18   10 Mytilus DS 2 16 21
11 Kikkers HS 2 14 1   11 AVC '87 DS 1 15 19
          12 YVC DS 3 16 1618-02-2017 20:02:06
Uitslagen Volleybal vrijdag 17 febr. 2017
Vrijdag  17 februari tijd/uitslag gesorteerd op club en tijd
     
Savok DS 2 0-4 Savok Ds 1
     
Scheldesport DS 2 0-4 Ardito DS 2
     
YVC DS 1 3-2 De Burgst Breda DS 3
     
(Deze week een beperkt programma) > Volgende week de Standen12-02-2017 13:21:31
Uitslagen Volleybal zaterdag 11 febr. 2017
Zaterdag 11 februari tijd/uitslag gesorteerd op club en tijd)
Mytilus HS 2 3-2 Kikkers HS 2
Kikkers HS 1 3-2 Brug HS 1
     
VV Stevo HS 3 1-3 Savok HS 1
     
Scheldesport DS 1 1-3 VAT DS 1
Scheldesport DS 2 1-3 VAT DS 2
     
VV Stevo DS 4 0-4 ROWI DS 1
VV Stevo DS 2 0-4 VOKO DS 2
VV Stevo HS 3 1-3 Savok HS 1
VV Stevo DS 1 3-1 VOKO DS 1
VV Stevo HS 2 1-3 VOKO HS 4
VV Stevo DS 3 1-3 Gavoc'10 DS 1
VV Stevo HS 1 2-3 Switch'89 HS 1
     
Mytilus DS 2 3-2 YVC DS 3
YVC DS 2 0-4 Ardito DS 1
YVC DS 1 0-4 Next Volley Dordrecht DS 204-02-2017 15:02:53
Uitslagen Volleybal 4 febr. 2017
 
  (Verenigingen op alfabet) Uitslag
Sic Pugno HS 2
15:00 Kikkers HS 1 3-2
Kikkers HS 2 17:00 Atak'55 HS 4 0-4
       
Savok DS 1
15:00 Scheldesport DS 2 4-0
Savok HS 1 17:00 Bok HS 2 4-0
AVC '87 DS 1 DWF Savok DS 2 uitgest.
       
Savok DS 1
15:00 Scheldesport DS 2 4-0
Gavoc'10 DS 1 17:30 Scheldesport DS 1 3-1
       
VAT DS 1 - VV Stevo DS 4 4-0
Jola Olympus DS 1 15:45 VV Stevo DS 2 4-0
Ardito DS 1 16:00 VV Stevo DS 3 4-0
VOKO HS 2 16:30 VV Stevo HS 1 3-1
AVC '87 HS 1 17:00 VV Stevo HS 2 4-0
Gavoc'10 HS 3 17:30 VV Stevo HS 3 4-0
       
Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 4
14:30 YVC DS 2 3-2
YVC DS 3 17:00 Kraftwell Symmachia Roosendaal DS 5 ?
Vollido DS 1 17:00 YVC DS 1 3-130-01-2017 11:01:48
Start inschrijvingen DUO-sas vanaf 1 maart a.s.
Vanaf woensdag 1 maart a.s. kan worden ingeschreven voor de 15e jubileum editie van DUO-sas 2017. Dit zal weer plaats vinden op vrijdag 19 mei (B-niveau) en zaterdag 20 mei 2017 (A-niveau). De locatie is de sporthal van mfc "de Statie" in Sas van Gent.


30-01-2017 10:57:30
Nederlandse evenementenbureaus goed voor 180 miljoen omzet

De 50 aangesloten Evenementenbureaus bij Branchevereniging IDEA waren in 2015 goed voor 180 miljoen euro omzet, vonden 675 mensen hun baan bij de bureaus en voerde men per bureau gemiddeld 120 projecten uit voor zo'n 65 opdrachtgevers per bureau. Ook in 2017 grijpt de branchevereniging elke kans aan om de buitenwereld de kracht van live te laten voelen.         Bron: https://www.eventplanner.nl
10-05-2016 21:29:23
AH-Sas van Gent weer aanwezig bij DUO-sas 2016
Voor alle winnaars in beide categorieën bij de Dames, Heren en Gemengd zijn er AH-Sas van Gent tassen te winnen in het DUO-sas 2016 2 tegen 2 volleybaltoernooien. Deze tassen zijn rijkelijk gevuld met bruikbare producten. Beschikbaar gesteld door Albert Heijn vestiging Sas van Gent. Er kan nog ingeschreven worden voor het toernooi bekijk de inschrijven en meld je aan!


08-05-2016 11:21:48
Nieuwe prijs voor DUO-sas
We hebben een nieuwe prijs aan onze "DUO-sas 2016" prijzenpot toegevoegd. Voor het duo dat de meeste kilometers maakt hebben we een prachtig Streekpakket klaar staan. Dit smakkkelijke pakket is beschikbaar gesteld door "de Beackernmat" Streekpakketwinkel.nl. Er kunnen nog enkele duo's zich inschrijven. De inschrijftermeijn loopt t/m zoondag 15 mei. Schrijf je nu ion.


26-04-2016 19:08:06
Sponsorbestedingen verder onder druk
De uitgaven aan sponsoring zijn in 2015, vergeleken met 2014, met bijna 3% gedaald naar 778 miljoen euro. De daling komt vooral door de teruggelopen bestedingen bij kunst & cultuur (-/- 3,6%) en sportsponsoring (-/- 3,3%).

Dat blijkt uit de nieuwste SponsorMonitor 2016, een uitgave van Respons en Sponsorreport. De sponsorbestedingen in Nederland nemen al sinds 2010 af, in de laatste 5 jaar zijn de sponsorbestedingen in totaal met 8% teruggelopen.

TOP 100 goed voor een derde bestedingenMet bijna 284 miljoen euro, zijn de top 100 grootste sponsors verantwoordelijk voor 36,5% van alle sponsorbestedingen in 2015. De bestedingen van de 'sponsoreredivisie', namen met 3% af, iets meer dan de daling van de totale bestedingen (-/- 2,8%).
De SponsorMonitor 2016 toont de Branchecijfers Sponsoring, waaronder de cijfers evenementensponsoring; een overzicht van de grootste sponsors en contracten op het gebied van festivals en sportevenementen. Bron: https://www.eventplanner.nl


24-04-2016 23:10:24
Glow in the Dark in Terneuzen
Graag willen we het "Glow in the Dark Volleybal" toernooi dat plaatsvindt op zaterdag 28 mei in de Sporthal Vliegende Vaart te Terneuzen onder de aandacht brengen. Dit spannende en mooie toernooi wordt geortganiseerd door volleybalvereniging Scheldesport. Inschrijven voor 1 mei. Meer info: scheldesportglow@hotmail.com19-04-2016 14:15:14
Vermeersch Spoort zorgt weer voor een prijs
Voor het DUO-sas 2016 (2 tegen 2 volleybaltoernooi) op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei te Sas van Gent zorgt Vermeersch Sport weer voor een cadeaubon!
In verband met het fusiëren van verschillende club's zal de prijs nu kunnen worden gewonnen door het team met de meeste deelnemers (elke speler/speelster telt maar 1 keer mee). Dus als je vrijdag en aterdag speelt telt dit maar als 1 deelnemer.


05-12-2015 19:44:59
DUO hulst/axel
De editie DUO hulst / axel, op december 2015 / januari 2016, zal NIET plaatsvinden.
Editie 14e DUO sas (Volleybal) staat gepland op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2016.
Nadere informatie vindt u binnenkort op deze website.​


18-04-2015 11:20:41
spannend eind kompetitie > start toernooien
De laatste wedstrijden van de kompetitie komen eraan met daarna nog P/D wedstrijden voor verschillende teams. Dan wordt het tijd om uit te zien naar volleybaltoernooien. Een avond of middag een toernooitje spelen met je eigen gekozen partner op elke niveau. Schrijf nu in op ons 2 tegen 2 toernooi te Sas van Gent. Hou de toernooien in onze eigen regio in leven. Momenteel al 50 deelnemers op de vrijdag en zaterdag 16 deelnemers. Je kan nog 4 weken inschrijven maar wil je op je eigen niveau spelen is het advies om nu in te schrijven. Voor de deelnemers aan het toernooi op A-niveau op zaterdag kunnen we een volle Kunst- en Hobbymarkt aanbieden met 35 tafels vol creatieve kunstuitingen. Met om 17 uur het optreden van het talentvolle duo Gerben & Juanita.


16-02-2015 15:44:19
Elke euro in eventlocatie RAI leveren er 7 op voor regio.
Onderzoeksbureau Ecorys heeft in 2014 het economisch belang van de RAI voor de stad Amsterdam en regio berekend. Voor elke euro aan evenementen in de RAI gaan er 7 naar de regio. Daarmee is de RAI een sterke motor voor zakelijk toerisme in Amsterdam. In totaal is Amsterdam RAI verantwoordelijk voor 1,1% van de totale economie in Amsterdam. Qua werkgelegenheid betekent dit dat de RAI ruim 7.000 banen genereert.
Zo blijken evenementen economisch belangrijk te zijn voor een stad en regio.(bron: www.eventplanner.nl)
 


26-01-2015 15:50:23
DUO-hulst KUNST- & CREAMARKT is vol
Na 3 weken is de 1e Kunst- & Creamarkt te Hulst volgeboekt. De deelnemers komen uit Zeeuws- en Oost-Vlaanderen, Walcheren en Zuid-Beveland. Bij de deelnemende kramen zit en grote diversiteit aan mooie creatieve kunstwerken. Zoals objecten van gerecycle glas, kunst om zelf te dragen, schilderijen, vogelhuisjes en -taarten of kunstzinnige kaarten. Daarbij worden er ook diverse demonstraties gegeven van 13:30 - 16:30 uur. Dit evenement vindt plaats in de ontmoetingsruimte van Den Dullaert.


20-01-2015 23:57:20
Inschrijving Duo-hulst KUNST- & CREAMARKT gestart
Vanaf 7 januari is de inschrijftermijn gestart voor de 1e Kunst- & Creamarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 maart van 13:30 - 16:30 uur in Den Dullaert, Sportlaan te Hulst. Na 14 dagen zijn er 38 van de 50 tafels al bezet. Amateurkunstenaars van Zeeuws- en Oost-Vlaanderen maar ook van Walcheren hebben zich al ingeschreven. Het belooft en grote variatie aan creatieve kunstuitingen te worden. De inschrijtermeijn loop in princiope tot 20 februari, maar het maximale aantal tafels stopt bij 50.


13-12-2014 12:25:30
spectaculaire opening DUO-axel 2014
Voor het 2 tegen 2 volleybaltoernooi op zaterdag 27 december in het Sportuus te Axel hebben we, voor verschillend duo's, nog plaatsen vrij. Kijk op het evenement voor de actuele inschrijvingen. Voor de opening zal de percussiegroep van Showband Axel zorgen. Momenteel zijn er al meer dan 30 duo's die zich hebben ingeschreven. Er kan nog 1 week worden ingeschreven! 


01-12-2014 16:12:33
Inschrijvingen uit Brabant voor DUO-axel
Vanuit Brabant komen steeds meer inschrijvingen binnen voor het DUO-axel volleybaltoernooi. Bij de vorige editie waren er 8 deelnemers, bij editie zijn er nu al 9 deelnemers uit het brabantse land. De belangstelling voor de Gemengde categorie is groot, reeds al 2 poules vol. Bij de dames begint het te lopen en de inschrijving bij de heren komt langzaam op gang. Voor de jeugd; ervaar dit ultieme gevoel en  leerzaam spelletje, schrijf nu in! De inschrijftermijn loopt tot en met zondag 20 december 2014, maar voor categorie/niveau geldt vol is vol. Wil je op je eigen niveau spelen zou ik niet te lang wachten en gelijk een partner zoeken en INSCHRIJVEN. Zie de inschrijvingen via onderstaande link.


25-10-2014 15:57:32
DUO-hulst verplaatst naar Axel
Het DUO-hulst evenement is dit jaar noodgedwongen verplaatst naar Axel. Dit in verband dat de Sporthal van Den Dullaert op zaterdag 27 december niet vrij was en er, in de agenda, geen alternatieve datum is kunnen vinden. Het volleybaltoernooi wordt dus dit jaar in Axel gehouden. Er is overeen stemming bereikt met de exploitant van Sporthal 't Sportuus. De tijden zijn weer het zelfde van 13:00-17:30 uur. Daar we een veld extra hebben kan er ook op aspiranten niveau (B en C-jeugd) in geschreven worden.


10-05-2014 19:21:35
De sponsors zeggen weer JA tegen DUO-sas 2014
We hebben dit jaar weer verschillende sponsors bereid gevonden om ons evenement te sponsoren.
Zoals Vermeersch Sport te Hulst en Terneuzen die de Verenigings prijs weer voor zijn rekening zal nemen. De prijzen, op vrijdag en zaterdag, voor het leukste, mooiste en orgineelste teneu wordt weer beschikbaar gesteld door het Feestbeest.nl te Sas van Gent en Terneuzen. Het Streekbeeld te Terneuzen verzorgt het Infoblad en dank zij VG architecten te Sas van Gent zijn er straataffiches.
Er zijn in verschillende categorieën nog plaatsen vrij zoals op de vrijdag bij heren B. Op de zaterdag bij Dames A en Gemengd A elke nog 2 plaatsen vrij. Dus als je nog mee wil doen schrijf je gerust nog in! 


26-04-2014 14:47:05
Int. Award voor Tomorrowland

Opnieuw internationale award voor TomorrowlandOp de EMPO Awards in Mexico heeft Tomorrowland de award van 'Beste Internationale Festival' in de wacht gesleept. Het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike viel ook in de prijzen.
De broers uit Willebroek (B) werden zondagnacht verkozen tot 'Beste dance-dj'. Ook hun collega's Martin Garrix, Hardwell en Armin van Buuren mochten een award mee naar huis nemen.
EMPO is een van de grootste award-platforms in Mexico. Enkele weken geleden werd Tomorrowland voor de derde keer al verkozen tot beste dancefestival ter wereld. Ook Dimitri Vegas & Like Mike gingen toen met twee International Dance Music Awards (IDMA) aan de haal.
http://www.eventplanner.nl


 


09-04-2014 20:02:31
Sponsoring uitgave zakken in
Sponsoring uitgaven zakken inDe totale sponsoring uitgaven zijn in 2013 met bijna 3% gedaald naar 815 miljoen euro. Dat blijkt uit de nieuwste SponsorMonitor 2014, een uitgave van Respons en Sponsorreport. De sponsorbestedingen namen voor het tweede achtereenvolgende jaar af in Nederland. In 2012 gingen de uitgaven al met 4% achteruit. Met circa 815 miljoen euro liggen de totale sponsoruitgaven in 2013 op het niveau van 2005/2006. De top 100 grootste sponsors zijn verantwoordelijk voor ruim 293 miljoen euro (36%) van de sponsoruitgaven. De Sponsorsurvey 2014, een onderzoek onder grote sponsors, constateert dat de daling van de sponsorbudgetten van afgelopen jaren ook in 2014 nog door zal zetten. De verwachting is dat het totale sponsorbudget in 2014 zal uitkomen op circa 800 miljoen euro, 15 miljoen minder dan in 2013. Bron: http://www.eventplanner.nl/nieuws/6212_sponsoring-uitgaven-zakken-in.html


01-04-2014 16:38:31
Inschrijving DUO-sas 2014 loopt goed
Voor de Kunst & Hobbymarkt zijn nu al meer tafels gereserveerd dan vorig jaar. Dit met deelnemers uit Nederland (Zeeuws-Vlaanderen) en België (Oost-Vlaanderen). Voor het Volleybaltoernooi is de animo om in te cshrijven goed. In de B-categorie moeten we al met een reservelijst werken. De competitie spelers en - speelsters zijn in de competitie nog druk bezig om punten te verzamelen om te promoveren of niet te degarderen. Veel succes! De organisatie nog druk bezig met de werving van sponsors. 


08-03-2014 15:11:29
Inschrijvingen DUO-sas, Volleybaltoernooi gestart
Vanaf zaterdag 1 maart is de inschrijftermijn gestart voor het 2 tegen 2 Vollyebaltoernooi op A en B-niveau. Dit voor zaterdagmiddag 24 mei en vrijdagavond 23 mei 2014. Daarbij valt de grote belangstelling op voor Gemengd B. Hiervoor zijn al 10 inschrijvingen binnen met een maximum van 12 duo's! We vragen de competitie spelers/speelsters op 1e klasse en hoger niveau om in te schrijven. Zodat het evenement ook de hoogste klasse van de competiie vertegenwoordigd. Dit is zeker ons streven.


31-01-2014 19:51:59
10 verdachten ramp Loveparade Duitsland
Justitie in Duitsland heeft haar onderzoek naar de ramp bij de Loveparade in Duisburg bijna rond. Dit leidt naar verwachting tot aanklachten tegen tien verdachten, medewerkers van de stad en van het bedrijf dat het muziekevenement organiseerde. Dat meldde weekblad Der Spiegel vandaag op zijn website. Op 24 juli 2010 kwamen tijdens massale paniek op de toegangsweg tot het concertterrein 21 mensen om het leven, onder wie een 22-jarige Nederlander. De slachtoffers werden doodgedrukt of -getrapt. Er vielen honderden gewonden. Tijdens het jarenlange onderzoek naar de ramp zijn meer dan 3.500 getuigen gehoord en meer dan 900 uur videomateriaal bekeken. bron: http://www.eventplanner.nl


27-01-2014 19:32:54
Dit jaar ook een Kunst- & Hobbymarkt tijdens DUO-sas 2014
Vorige week is beslist dat er dit jaar tijdens het 12e DUO-sas evenement weer een Kunst- & Hobbymarkt wordt gehouden. Dit zal plaats vinden op zaterdag 24 mei 2014 van 13:30 tot 16:30 uur in de Statie. De deelnemers van vorig jaar worden binnenkort uitgenodigd. Het aanmeldingsformulier kan nu via deze site gedownload worden. We trachten een zo breed mogelijk en gevarieerd scala te kunnen presenteren.


25-12-2013 23:33:34
Inschrijftermijn DUO-hulst gesloten
De inschrijftermijn voor het 5e DUO-hulst 2 tegen 2 volleybaltoernooi is gesloten. Alle poules zitten vol. Duo's die zich nu nog willen inschrijven worden op de reservelijst geplaatst. Bij deelnemers zitten zelfs spelers bij die in de 2e Divisie spelen. Alle deelnemers doen GRATIS mee met de Tombola en krijgen na afloop een kadotasje mee. De orgineelst of leukst gekleed duo kan een prijs winnen. De vereniging met de meeste leden krijgt een cadeaubon. Toeschouwers zijn van harte welkom. Het toernooi begint om 13:00 uur en de finales starten om 16:00 uur.


22-12-2013 16:24:54
5e DUO-hulst 2013 bijna vol bezet
De inschrijvingen voor het 5e DUO-hulst, 2 tegen 2 volleybaltoernooi zijn goed binnengekomen.
Alle poules in de verschillende categorieën, met uitzondering van Heren B, zitten vol.
Om Heren B te kunnen laten spelen hebben we nog 3 duo's nodig. De belangstellende kunnen nog t/m 1e kerstdag nog inschrijven. Dit voor de voordelige prijs van 5 Euro. Dan kunt u 5 keer je inschrijfgeld terug verdienen en doe je GRATIS mee met de tolmbola. Voor DUO-hulst hebben spelers en speelsters ingeschreven van Noor-Brabant en zelf van 2e Divisie niveau.
Heeft u zich niet ingeschreven dan ben je ook als toeschouwer van harte welkom op dit toernooi dat plaats vindt van 13-17:30 uur in de Sporthal van Den Dullaert te Hulst.


24-11-2013 23:37:50
Inschrijvingen DUO-hulst gestart
Op 20 november is de inschrijving gestart voor het DUO-hulst 2 tegen 2 volleybaltoernooi. Dit toernoi zal plaatsvinden op zaterdag 28 december 2013 van 13:00 - 17:30 uur in de Sporthal van Den Dullaert te Hulst. Er kunnen per categorie 2x6 teams zich inschrijven met een totaal van maximum van 36. De inschrijftermijn loopt tot en met zondag 22 december 2013.


10-11-2013 11:32:55
Nieuwe data voor DUO-hulst en DUO-sas bekend

De data voor de sport- en kunstevenementen DUO-sas en DUO-hulst 2013-2014 zijn vast gesteld.

De 5e editie van DUO-hulst zal plaatsvinden op zaterdag 28 december 2013 van 13:00 - 17:30 uur in Den Dullaert te Hulst. de 12e editie van DUO-sas zal plaatsvinden op vrijdag 23 mei 2014 van 19:00 - 22:00 uur (B-niveau) en zaterdag 24 mei 2014 van 13:00 - 17:30 uur in de Statie in sas van Gent. Binnenkort gaan de uitnodigingen de deur uit.
12-05-2013 14:50:44
Het 11e AH DUO-sas zaterdag nu ook met een Kunst- en Hobbymarkt

Om het "AH DUO-sas" evenement nog aantrekkelijker te maken voor het publiek wordt er op zaterdag 25 mei van 13:30 - 16:30 uur in de Foyer van "de Statie" een Kunst- & Hobbymarkt georganiseerd.  Amateur kunstenaars uit zeeuws-vlaanderen presenteren daar hun creatieve cretaies en bieden ze te koop aan. Een greep uit het sortiment zijn kaarten, zeepjes, tekeningen, tiffany sierraden en hand made brei-producten. Daarbij zijn er keramiek objecten te bewonderen en materiaal zoals klei. En zijn er demonstraties van aquarellen, airbrush op T-shirts, Schilderen en Tekenen. Ook het BOBsport team is aanwezig waarbij je een moie dagprijs kan winnen.
18-04-2013 23:39:51
Inschrijvingen B-niveau DUO-sas bijna vol

De inschrijvingen voor de vrijdagavond van AH DUO-sas 2013 lopen heel goed. Bij de Dames staan er al 3 duo's op de reservelijst. Bij gemengd B komen de volgende inschrijvingen ook al op de reservelijst en bij Heren B kan nog 1 duo zich inschrijven en bij de B-jeugd nog 2 duo's! Op A-niveau hebben zich in totaal nu 17 duo's ingeschreven. Het lijkt er op dat de spelers en speelster hun competitiewedstrijden eerst afmaken en dan verder kijken voor de toernooien. De verwachting is dat er in de laatste 4 weken nog massaal wordt ingeschreven. Het totale aantal duo's dat zich nu hebben ingeschreven is 50! 
07-03-2013 23:33:03
duidelijkheid data 11 e DUO-sas binnenkort
Binnenkort zal er meer duidelijkheid bestaan over wanneer de B-niveau gaat spelen. De opties zijn vrijdagavond (19:30-23:00 uur) of zaterdagochtend (9:00 - 12:30 uur). Dit afhankelijk van de onderhandelingen met de zaal en savok. Het A-niveau spelen zeker op zaterdagmiddag van I3:00 - 17:30 uur. De officiële opening van de nieuwe sporthal "De Statie"is op maandag 11 maart a.s. Open huis is vrijdag 15 maart. De inschrijftermijn start op zaterdag 16 maart !!!


03-12-2012 22:59:52
De inschrijvingen komen binnen
De inschrijvingtermijn loopt nu 2 weken en er hebben zich tot nu toe 13 duo's. De deelnemers krijgen bij deze editie een degelijke duurzame "Interjute"draagtas mee. De winnaars in de hoogste categorie bij de Heren en Dames van de vorige editie hebben zich al ingeschreven. Bij Heren is dat het Belgische duo Jelter Buzeyn van TV Focus Kemzeke-Stekene (1e Divisie VVB) en Wouter Eetesonne van Eevoc Evergem-Ertvelde (1e Provinciaal KOVVB)). Bij de dames is dat het Zeeuws-Vlaamse duo Heidi Baert en Kim de Booy van SV de Sterre uit Zuiddorpe (1e klasse Nevobo). Verder zijn er ook inschrijvingen uit Noord-Brabant vanVAT (NL). De inschrijvingen zullen nu op gang komen. Wacht niet te lang want het maximaal antal duo's dat we kunnen platsen is 36 en beperkt tot 12 per categorie. 


11-11-2012 23:20:01
Inschrijvingen 4e AH DUO-hulst Volleybaltoernooi van start

Vanaf maandag 12 november 2012 kan men weer inschrijven voor het 4e DUOhulst volleybaltoernooi, dat zal plaatsvinden op zaterdag 29 december 2012! De lokatie is weer de Den Dullaert Sporthal te Hulst. Je kan je inschrijven in de 3 catagorieën t.w. Dames, Heren en Gemengd en op 2 niveau's Competitie en Recreatief / Jeugd. Voor de juiste verdeling; zie de  inschrijfbrochure. Dit evenement is al enkele jaren de ontmoetingsplaats van Belgische en Nederlandse volleybalmensen. Op dit 2 tegen 2 volleybaltoernooi zijn er vele prijzen te winnen en wordt er ook aan het amusement van de bezoekers en deelnemers gedacht. Het toernooi staat voor een breed scala aan niveau's voor mensen die wel dan niet gebonden zijn aan een sportvereniging. Bij "Evenementen" vindt u meer informatie, gauw even kijken!
01-11-2012 20:42:25
Lichtbrug komt twiniger tijdens afbraak fuif

Een twintiger uit Zelzate (B) is zondagmorgen het zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Hij kwam onder een deel van een lichtbrug terechtbij het opruimen van een fuiftent. 
Dat meldt het parket van Gent. Het ongeval gebeurde omstreeks 7 uur tijdens de afbraak van de jaarlijkse 'Summerswitch' party van de jeugdbeweging. Die vond plaats in een tent Bij het demonteren van de lichtinstallatie brak een onderdeel van de constructie af en kwam op een medewerker terecht.Volgens het parket was er aanvankelijk sprake van levensgevaar, maar dat is ondertussen geweken. Burgemeester Freddy De Vilder (sp.a) zegt dat het slachtoffer twee operaties aan kin en kaak moet ondergaan. "Het is een spijtig ongeval, op de fuif zelf is er niets misgelopen", zegt hij. Na het voorval werden de afbraakwerkzaamheden stilgelegd. Een deskundige van het Gentse parket onderzoekt het incident en gaat na of alle veiligheidsvoorschriften gevolgd werden.
16-10-2012 19:43:37
datum DUOsas 2013 is bekend

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert WINN Events, in samenwerking met volleybalvereniging SAVOK, het 11e "AH DUO-sas" Volleybaltoernooi. Dit toernooi zal nu op de nieuwe locatie, Sporthal “De Statie” worden gehouden.

Er kunnen de competitie- en jeugd/recreatiespelers en speelsters meedoen. Met op zaterdag de A-categorie van 13.00 - 17.00 uur. De jeugd/recreatie categorie zal op de vrijdagavond of zaterdagochtend spelen. I.v.m. minder velden tot onze beschikking.

De teams spelen 2 tegen 2 op een veld van 6 x 4,5 m. Je kan je inschrijven in 3 categorieën en op 2 niveaus. Voor alle categorieën en niveaus zijn er leuke geldprijzen te winnen. Tijdens dit toernooi zijn er tentoonstellingen, infomarkt en demonstraties. 

Meer informatie bij R. Winne, 06-44782515 www.winnevents.nl, duosas@zeelandnet.nl  
04-10-2012 21:39:28
Zeeuwse sportverenigingen sterker door SportServiceDesk

De SportServiceDesk is op donderdag 13 september 2012 feestelijk gelanceerd. Deze website is het informatiecentrum voor bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen. Neem eens een kijkje op de Zeeuwse SportServiceDesk. (Bron: Sport Zeeland)
10-09-2012 15:48:17
WINN Events & Kerstparty Sas van Gent
Zaterdag 15 december 2012 verleent ons organisatiebureau weer de nodige steun aan de Kerstparty 2012 te Sas van Gent. Op het programma staat o.a. weer de scholenactie, onsteken van de lichtjes in de boom, rondritje met de arrenslee, winkeliersactie en een live optreden van "Friends of Folk". Dit alles in samenwerking met de werkgroep.


22-08-2012 17:24:46
Geen olympisch mirakel voor Britse economie

De Olympische Spelen in Londen hebben geen magisch effect teweeggebracht op de Britse economie. Het grootste sportevent ter wereld stelt teleur, althans op dit vlak.  

"Alles wijst erop dat er niet meer bezoekers dan normaal naar Londen en Groot-Brittannië zijn afgezakt voor de Olympische Spelen", zegt Mary Rance, algemeen directeur van UKinbound, de belangenvereniging van de toerisistische sector. "Het is zelfs best mogelijk dat de bezoekerscijfers met meer dan dertig procent zijn gedaald." Nochtans was één van de doelstellingen van het evenement de Britse economie een flinke impuls te geven. Premier David Cameron verwachte dat de Olympische Spelen zeventien miljard euro zouden opleveren voor de Britse hoofdstad.

Bron: HLN, NOS - 12-08-2012

 
06-08-2012 19:32:33
Instorten feesttent & DJ Tiesto verdient 250.00 dollar

In Steenwijkerwold in de Nederlandse provincie Overijssel zijn zaterdagavond 4 augustus j.l elf gewonden gevallen door het instorten van een feesttent op een festivalterrein. Er zijn 2 zwaargewonden en geen doden gevallen. Het festival werd verder afgelast. Meer info: http://www.eventplanner.be/go.php?id=3516-408-797

Geen enkele dj verdient meer dan de Nederlander Tiësto. Dat blijkt uit de lijst van Forbes met de tien grootverdieners in de dance. Meer info: http://www.eventplanner.be/go.php?id=3519-408-797
09-05-2012 10:31:01
10e AH DUO-sas volledig bezet

Het 2 tegen 2 volleybaltoernooi van het "10e AH DUO-sas" evenement op zaterdag 12 mei a.s.zit volledig vol t.w. 48 teams. Dat betekent meer dan 100 personen en er staan zelfs teams op de reservelijst. De duo's die zich hebben ingeschreven komen o.a. uit in de landelijk 2e divisie, maar ook regionaal jeudig talent is paraat.

De exposanten van de kunstexpositie zijn ook bekend dat zijn : Rina de Korte uit Sas van Gent en Atie Vink uit Westdorpe. Verder zijn de winnende affiches te zien van de Zeeuwse CBK Posterwedstrijd in samenwerking met PZC. In de verschillende categorieen zijn leuke geldprijzen te winnen. De eerste 5 Ford-rijders krijgen een Vip-parkeerplaats aangeboden door Garagebedrijf van Putten uit Hulst en Terneuzen. Het evenement is van 13:00 - 17:00 uur waarbij de finale's om 16 uur beginnen. Kom een kijkje nemen en geniet van het spectaculaire 2 tegen 2 volleybalspel. In de sporthal is een binnenterras gecreeérd om o.a. rustig te kunnen zitten.
05-04-2012 22:58:32
10e AH DUO-sas vlotte inschrijvingen

Er schrijven zich steeds meer duo's in, momenteel zijn het 31 teams. Het maximum aan teams is 60 en per categorie maximum 12 teams. Het aantal sponsors dat als evenementenpartner weer wil functioneren stijgt. Het kadotasje geraakt ook voller. En we werken aan activiteiten die ook in de afgelopen 10 jaar zijn voorbij gekomen. Schrijft je nu in om dit unieke evenement niet te wil missen. kijk even onder "Evenementen"
21-03-2012 19:44:41
Dag AH DUO hulst, Hallo AH DUO sas

Na het succesvolle AH DUO-hulst evenement op zaterdag 7 januari 2012 zijn we weeral bezig met de organisatie van AH DUO-sas op zaterdag 12 mei 2012. De inschrijvingen van AH DUO-sas zijn gestart en na 1 week zijn er al 21 teams ingeschreven. Dit 2 tegen 2 toernooi staat weer op voor een groot aantal volleyballiefhebbers op alle niveau's van 2e divisie tot recreatief c.q. jeugd. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een vereniging. De affiches zal je zien verschijnen in de sporthallen meer info en het inschrijfformulier kunt u downloaden vanaf onze website. Intresse? Kijk even onder het tabje "Evenementen"daar vindt u al de nodige informatie

 
24-12-2011 19:47:28
AH DUO-hulst loopt goed vol

De afgelopen weken zijn er vele inschrijvingen binnen gekomen voor het AH DUO-hulst 2012, 2 tegen 2 volleybaltoernooi op zaterdag 7 januari van 13:00 - 17:00 uur. Er zijn inschrijvingen binnen gekomen op alle niveaus en categorieën.  Het is nog de mogelijk om in te schrijven op verschillende nivea's en categorieën t.w.

Bij de Heren kunnen er nog 3 a 4 teams inschrijven. Bij de Dames is nog plaats voor 2 tot 8 teams. Bij Gemengd is er nog plaats voor 2 teams op A niveau en 3 teams op B niveau. Kies je categorie en niveau en schrijf in! Dit kan nog tot en met 31 december a.s. 

We zijn zeer verheugd dat we deze middag ook het rallysport DUO Debbie Everse & Sjef Meerschaert kunnen presenteren  met hun team en nieuwe auto (BMW 325i) voor het rallyseizoen 2012. In de Gemeente Hulst is dit duo is gekozen als "Sportteam van het Jaar 2011"! Zeker een bezoekje waard.
22-10-2011 11:04:14
11 november opent onze inschrijving DUOhulst!
Vanaf vrijdag 11 november 2011 wordt de inschrijving voor het 3e DUOhulst evenement, op zaterdag 7 januari 2012, geopend! Het is dan mogelijk om in te schrijven in de 3 catagorieën Dames, Heren en Gemengd op 2 niveau's Recreatief / Jeugd en Competitie. Dit evenement is een ontmoetingsplaats van Belgische en Nederlandse sportmensen. Verder zijn er vele prijzen te winnen en wordt het amusement, tijdens deze dag, ook niet vergeten. Het toernooi staat voor een breed scala aan niveau's voor mensen die wel dan niet gebonden zijn aan een sportvereniging.


09-10-2011 16:48:19
DUO volleybaltour 2012, data bekend

De data voor de 2 DUOvolleybaltoernooien in Zeeuws-Vlaanderen zijn bekend.

Op zaterdag 7 januari 2012 wordt van 13:00 - 17:00 uur het 3e " DUOhulst"evenement gehouden. Op zaterdag 12 mei 2012 van 13:00 - 17:00 uur vindt het 10e "DUOsas"evenement plaats. In Sas van Gent is tevens het laatste evenement in de Gemeentelijk Sporthal. Deze sporthal wordt gesloten en de sporthal wordt met ingang van het seizoen 2012-2013 onder gebracht in de nu in aanbouw zijnde  multiculturele cenrum "De Statie". Binnenkort meer nieuws maar noteer alvast deze data in je organizer!
08-05-2011 11:03:53
nog enkele plaatsen vrij voor DUOsas

De inschrijftermijn voor het DUOsas evenement is geslote, er hebben nu 52 duo's zich ingeschreven. We willen wel zo flexibel zijn, dat als er nog duo's zich willen inschrijven, we graag kijken over er nog een plaatsje vrij is. Want in alle categorieën zijn nog enkele plaatsen vrij. We bieden natuurlijk voor alle teams een intressant speelschema en voor elk deelnemend duo is er een kadotas. Bij de Dames wordt er gespeeld tot 2e provinciaal niveau. Het herentoernooi is gegarandeerde deelname van Voorwaarts Heren 1 op 1e provinciaal niveau. In de categorie Gemengd komen spelers en speelster uit die 2e divisie spelen. De deelnemers komen o.a. uit Terneuzen, Vlissingen, Breda, Assenede, Gent en St. Niklaas. Het toernooi is van 13:00 uur tot 17:00 uur en vanaf 16:00 beginnen de finales. Tijdens het evenement kan men genieten van de exposities van de Sasse Fotokring en de Tekenclub. De krantenknipsels over de volleybalwedstrijden, van het afgelopen seizoen, zijn in lijsten verzameld en er is en infomarkt.

 

 
15-04-2011 11:40:49
Inschrijving DUOsas lopen boven verwachting

De inschrijvingen lopen boven verwachting, want binnen enkele weken zit het toernooi al half vol. Momenteel hebben er 30 duo's zich ingeschreven in verschillende categorieën en niveau's. Voor enkel categorieën wordt geadviseert niet lang meer te wachten om in te schrijven. Per categorie kunnen er maximaal 12 teams meedoen. Op A-niveau kunnen we mededelen dat we blij zijn met de inschrijving van speelster uit de 2e Divisie. Dit is een uitdaging voor andere duo's om zich in te schrijven. Wie zien verder een trend dat er veel nieuwe namen zich hebben aangemeld wat betekent dat het toernooi steeds meer bekendheid krijgt. Het komende weekend worden de laatst competitiewedstrijden gespeeld waarbij het voor verschillende teams nog belangrijke is om punten te pakken om kampioen te worden of niet te degraderen. Veel succes!          De inschrijftermijn loopt nog tot 8 mei a.s. dus vergeet je niet in te schrijven.
27-03-2011 22:50:53
Inschrijvingen DUOsas 2011 van start gegaan.
Op vrijdag 18 maart j.l. is men gestart met de inschrijvingenen voor het 9e DUOsas 2 tegen 2 volleybaltoernooi, op zaterdag 21 mei a.s. De deelnemers van de vorige edities zijn allen aangeschreven. Tijdens deze 1e week zijn er al 12 inschrijvingen binnen gekomen. Het afgelopen weekend zijn we verschillende sportzalen lang gegaan om affiches en brochures te verspreiden. Deze PR-caravan gaat gewoon verder totdat alle doelgroepen het bestaan van "DUOsas" kennen. Vanaf heden, hier op deze website de laatste nieuwtjes over dit evenement.


13-03-2011 22:58:53
Dag DUOhulst, Hallo DUOsas

Het DUOhulst evenement van 8  januari j.l. ligt al weer enkele maanden achter ons. We zijn nu al gestart met de voorbereidingen van het DUOsas evenement. Dit zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 mei van 13 tot 17 uur in de Gemeentelijke Sporthal te Sas van Gent. De verhuizing na 8 jaar, van vrijdagavond naar de zaterdagmiddag biedt nu nog meer mensen de kans om zich in te schrijven. De PR in België zal dit jaar extra aandacht krijgen. Dit evenement zal hopelijk een prettige ontmoetings- en verbroederingsplaats worden tussen Nederland en België. Meer info onder rubriek "Evenementen". De inschrijvingen starten op vrijdag 18 maart a.s. 

 
19-01-2011 23:08:25
DUOhulst geslaagd
Het DUOhulst evenement, op zaterdag 8 januari j.l. was een geslaagd evenement. De deelnemers waren met z'n allen aanwezig en konden na afloop terug kijken op een leuk en gezellig toernooi. De winnaars zijn het talentvolle beachvolleybalduo Dirk Boehlé en Eric Nijland geworden. Na een moeizaam gevecht om als erste te eindigen in de poule wonnen ze definale, van Joeri Schutte en Sander Cappendijk met 26-14. Bij de Dames waren de zuster Maaike en Ellen van der Klooster de winnaars. Het gemengde duo Daria De Poorter en Danny Smet won in hun categorie en ook de Feestbeest=prijs voor het orgineelste teneu. De Intersport-Vermeersch-prijs ging naar volleybalvereniging Scheldesport. Al de deelnemers maken kans op de Over-all prijs, Duohulst en DUOsas, van de Zeeuwse Volleybaltour!


03-01-2011 23:03:05
Het DUOhulst kan van start gaan

 Al de inschrijvingen voor het 2e "DUOhulst" 2 tegen 2 volleybaltoernooi zijn ontvangen, verwerkt en in de speelschema's verwerkt. Het niveau ligt van provinciaal tot jeugdcompetitie wat tot mooie wedstrijden zal leiden.

 

Je wordt van harte uitgenodigd om op zaterdag 8 januari 2011 te Hulst in Sporthal "Den Dullaert" aan de Sportlaan 24, 4561 CS Hulst om een kijkje te nemen of mee te doen.  Bij deelname vooraf aanmelden!

 

Het toernooi begint om 15:00 uur. De zaal is open vanaf 14:30 uur, bij deelname graag 15 min voor aanvang aanmelden. Het toernooisecretariaat bevindt zich in de Sporthal.

 

De Prijsuitreiking, met de Vermeeersch- en Feestbeestprijs, is omstreeks 19.00 uur in de bar/restaurant.

 

 

 

Met vriendelijke en sportieve groeten,

 

Ronny en Richard (organisatie Duotoernooi)
23-12-2010 23:23:27
DUOhulst inschrijftermijn verlengd

Op zaterdag 2 januari 2010 organiseerd WINN Events in samenwerking met Den Dullaert het 2e "DUO hulst" 2 tegen 2 volleybaltoernooi. Het toernooi word gehouden in de Sporthal van Den Dullaert aan de Sportlaan te Hulst van 13:00 uur tot 17:00 uur.

 Door de barre weersomstandigheden de afgelopen weken zijn er verschillende kompetitiewedstrijden verzet naar zaterdag 8 januari 2011. Daardoor kunnen we nu ook meer BeVoBo- en Jeugdteams plaatsen op ons toernooi. De inschrijftermijn voor DUOhulst is nu verlengd t/m 31 december 2010. Dit biedt nog meer duo's de gelegenheid om zich in te schrijven. Speelsters en spelers, die niet aangesloten zijn bij een sportvereniging, kunnen gewooninschrijven. Op alle niveaus zijn er leuke geldprijzen te winnen.  Daarbij zijn er ook nog enkele EXTRA prijzen te winnen. Meer info in de rubriek "Evenementen"

        
28-11-2010 22:57:02
Sponsoring DUOhulst loopt goed

Voor het DUOhulst evenement op zaterdag 8 januari 2011zijn er al verschillende sponsorpartners gevonden. Media en Drukwerkpartner is Het Streekbeeld, de Verenigigingsprijs is geschonken door Vermeersch Intersport, Lokatiepartner is natuurlijk Den Dullaert en Teneu-partner is Het Feestbeest. In de media zijn er publicaties geweest in PZC, BN/De Stem en Het streekbeeld. De komdende weken worden de inschrijfformulieren en affiches verspreid opgehangen in Nederland en België.

Wist u dat WINN Events ook sponsorpartners is van de Kerstparty 2010 in Sas van Gent? Op zaterdag 8 december 2010 vindt op het KeizerKarelplein te Sas van Gent de Kerstparty plaats. Het programma gebint om 18:00u. met de KinderKerstDisco, om 19:30 de ontsteking van de lampjes in de kerstboom en om 21 uur de trekking van de eindejaars winkelactie. Hete gehele gebeuren wordt muzikaal verzorgt door Drive In Show The Gents.
20-11-2010 10:47:20
Inschrijving DUO hulst gestart
Vanaf 20 november 2010 is het mogelijk om zich in te schrijven voor het "DUO hulst" 2 tegen 2 volleybaltoernooi. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 8 januari 2011 van 15 tot 19 uur in de Sporthal Den Dullaert aan de Sportlaan te Hulst. Men kan inschrijven op 2 niveaus t.w. 2e divisie t/m 2e klasse of 3e klasse tot Recreatief/Jeugd., bij groot kwalitietsverschil zal er worden gesplitst. Je kan als Dames, Heren of Gemengd Duo inschrijven tot en met 26 december 2010. Naast het volleybaltoernooi zal tijdens dit evenement ook andere activiteiten plaats vinden zoals een expositie, demonstratie en infomarkt. Het inschrijfformulier is te downloaden via onze website in de rubriek "Evenementen".


23-10-2010 10:51:52
Data voor DUO 2011 bekend

De data voor de DUO volleybaltoernooien voor 2011 zijn vastgesteld. Het "DUOhulst" evenement zal plaats vinden op zaterdag 8 januari 2011 van 15:00 tot 19:00 uur in de Sporthal Den Dullaert te Hulst. Het "DUOsas" evenement vindt plaats op zaterdag 21 mei 2011 van 13:00 tot 17:00 uur in de Sporthal De Poel te Sas van Gent. Deze toernooien zullen gepromoot worden als de "DUO volleybal Tour 2011". Ook bij editie's in 2011 zal er een gezamelijk klassement worden opgemaakt met de resultaten in Hulst en Sas van Gent. De winnaar van dit klassement wint een extra prijs! De start voor inschrijven voor DUOhulst is zaterdag 20 november 2010.
09-05-2010 13:52:54
DUO sas volleybaltoernooi zeer succesvol
De 8e editie van DUO-sas met meer deelnemers dan ooit en zeer tevreden deelnemers. Op vrijdag 7 mei 2010 van 19:00-22:30 uur werd in de Gemeentelijke sporthal te Sas van Gent het 2 tegen voleybaltoernooi gehouden. Dit jaar waren er 52 teams ingeschreven wat een nieuw record was. In een gezellige sfeer werden de korte en intensieve wedstrijden gespeeld op 10 speelvelden. De winnaars waren bij Heren; Fran Audenaerd/Christian Boeije, Dames A; Marha Moeliker en Els freijser, Dames B; Gerda en Ingrid de Koeijer. In de categorie Gemengd waren de winnaars Wouter Eetesonne/Karen Duprez bij A en Sandra Dieleman / Jaap de Bruyn bij B. Voor meer uitslagen en verslag even kijken bij Evenementen.


18-04-2010 11:55:17
DUO sas loopt vol

Tegen het einde van de inschrijftermijn voor het DUO-sas 2 tegen 2 volleybaltoernooi kunnen er nog maar enkele duo's bij. Er hebben zich 40 duo's ingeschreven met een maximaal van 48. Dit bevestigd dat er een grote behoefte is aan een 2 tegen 2 volleybtoernooi zo na de zaalcompetitie. Specifieke informatie over DUO-sas 2010 vindt u onder het tabblad "Evenementen" van deze site.

Nevobo competitie Nieuws; DAMES - Morres 1 (2e divisie) > degradatie, Savok 1 (Promotie klasse) > P/D wedstrijden, Morres 2 (1e klasse) > degradatie, De Sterre 2 (3e klasse) > promotie HEREN - Voorwaarts (Promotie klasse) > P/D wedstrijden, Scheldesport 1 (3e klasse) Kampioen.
11-04-2010 21:21:50
Inschrijvingen DUOsas

Het aantal ingeschreven teams voor DUO-sas, op vrijdag 7 mei, is momenteel (d.d. 10-04-'10) 25 duo's. Men kan zich nog 2 weken inschrijven tot zondag 25 april a.s.  Wij adviseren om niet te lang te wachten omdat anders poules in bepaalde categorieën of niveaus vol kunnen zitten. Volgende week meer gegevens over het aantal duo's per categorie. Meer info op deze website onder de rubriek "Evenementen".
04-04-2010 23:58:52
Inschrijvingen DUOsas

Het aantal ingeschreven teams voor DUO-sas, op vrijdag 7 mei, is momenteel (na 1 week) 15 duo's. Waaronder een team uit Assenede en wel op 2e Divisie niveau. Maar ook de recreanten duo's zijn al vertegenwoordigd. Dus, je ziet het, voor iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar niveau in te schrijven. De inschrijftermijn loopt tot en met zondag 25 april a.s. Meer info op deze website onder de rubriek "Evenenementen".
28-03-2010 09:04:31
Morres D1 2 overwinningen

Afgelopen weekend heeft Dames 1 van Morres, 2 wedstrijden gespeeld. Allebei de wedstrijden werden met 3-1 gewonnen. Een prima prestatie! Ook de 2-3 uitslag van Voorwaarts H1 tegen de nummer 2 (ZUVO1) mag uitstekend genoemd worden. Hieronder volgend alle uitslagen (27 en 28 maart 2010) van de Zeeuws-Vlaamse teams.
20-03-2010 12:10:48
Start inschrijvingen "DUO sas"

Vanaf vandaag (20 maart 2010) kan men zich inschrijven voor het 2 tegen 2 volleybaltoernooi op vrijdag 7 mei 2010 te Sas van Gent. Op elk niveau kan men zich inschrijven t.w. van Jeugd/Recreatief t/m 2e Divisie. Met verschillende teams in Nederland en België is al contact gelegd. Verder zijn er onderjandelingen met fotograaf en amateurkunstenaars. Het aantal inschrijvingen kunt u hier op onze website volgen. Kijk even bij evenementen voor meer informatie.
14-03-2010 17:11:47
VOLLEYBAL Uitslagen 13-03-'10 Zeeuws-Vlaamse clubs

De de uitslagen van de Zeeuw-Vlaamse volleybalvereniging van afgelopen weekend op deze website. Als extra service nu, vanaf zondagmiddag, de actuele volleybal uitslagen op deze site in het menu "Nieuws".
14-02-2010 15:22:31
1 meimartkt heeft andere organisatie

De organisatie van de 1 meimarkt in Sas van Gent heeft sinds dit jaar een andere organisatie.

WINN Events heeft deze markt 8 jaar met veel plezier en succes georganiseert. Nu willen we ons meer toeleggen op kleine sport-, kunst en cultuurevenementen. Bij onze toekomstige evenementen staan de thema's creatief, sportief en gezellig voorop. Binnen dit concept paste de massale 1 meimarkt te Sas van Gent niet meer. De Ondernemersvereniging heeft G&G organisatie uit Oostburg bereid gevonden om dit jaar de 1 meimarkt te organiseren. Het komende evenement dat door WINN Events wordt geoorganiseerd is het DUO volleybaltoernooi op vrijdag 7 mei te Sas van Gent.
31-01-2010 11:30:54
VOLLEYBAL Uitslagen 30-1-'10 Zeeuws-Vlaamse clubs

Vanaf heden vindt u de de uitslagen van uw favoriete Zeeuw-Vlaamse volleybalvereniging op onze website. Dus niet meer blijven zoeken op de Kranten- of Nevobosite's naar de uitslagen. Als extra service nu, vanaf zondagmiddag, de actuele volleybal uitslagen op deze site in het menu "Nieuws".
17-01-2010 11:43:15
1e editie DUO hulst geslaagd

De op zaterdag 2 januari gehouden 2 tegen 2 volleybalevenement in Den Dullaert te hulst was geslaagd. Er hadden 24 teams ingeschreven van 2e divisie tot 3e klas niveau. De teams kwamen uit de regio's Zeeuws-  en Oost Vlaanderen. Bij de Dames, met 6 teams, was het winnende duo Nienke Sterenborg en Evelien Bakker. In de Gemengde categorie, met 6 teams, waren dat Eline en Sjoerd Colsen. De Heren categorie, met1 2 teams was er een spannende finale tussen Davy Hoffman met Jonas Vereecken en Wouter Eetesonne met Tom van Wijnsberghe waarbij de eerst vernoemde de winnaars werden. De verenigingsprijs, de club met de meeste deelenemers, ging naar Voorwaarts.
07-12-2009 11:09:45
Inschrijving DUOhulst loopt nog tot 24 december a.s

De inschrijvingen lopen binnen voor het DUOhulst, 2 tegen 2 volleybaltoernooi in Den Dullaert sporthal te Hulst. Daar de datum in het volgend jaar ligt dienen de nschrijvingen dit jaar vóór 25 december binnen te zijn. Momenteel zijn er inschrijvingen binnen van de volgende volleybalverenigingen de Sterre en Scheldesport. Alle doelgroepen krijgen deze week nog een herrinnering. Op zaterdag 2 januari 2010 hopen we een leuke toernooi te houden van 13:00 tot 17:00 uur. Na het boodschappen, 's middags volleyballen en tegelijk je vrienden een gelukkig nieuwe jaar wensen!
09-11-2009 09:24:42
Nieuwe overeenkomst DUOhulst en Streekbeeld

Voor het "DUO hulst"evenement is afgelopen week een overeenkomst gesloten met het huis-aan-huis blad "Streekbeeld". Deze onderneming gaat het drukwerk zoals affiches en programmablad verzorgen . Als organisatie zijn we verheugd met deze sponsoring. Momenteel worden verder de verenigingen en teams uitgenodigd om deel te nemen. De pers wordt ingelicht en affiches verspreid in de sporthallen. Elke week vindt u hier het laatste nieuws.
04-11-2009 17:32:06
Kerstparty met hulp van WINN Events

Zaterdag 12 december 2009 wordt de reuze kerstboom weer geplaatst op het Keizer Karelplein te Sas van Gent. Voor, tijdens en na het ontsteken van de verlichting is er de Kerstparty met optredens van koor en band. In de verwarmde tent kan men genieten van de kerstklanken en de gluhwein. De schoolkinderen gaan weer een kreatieve versiering maken op de scholen en met kan weer een ritje maken in de "arreslee". WINN Events verzorgt hierbij een ondersteunende en actieve rol in betreffende planning, PR en materiaalverzorging. 
27-10-2009 20:41:11
Start inschrijvingen

Vanaf 2-11-2009 is het mogelijkheid om zich inschrijven voor het 2 tegen 2 volleybaltoernooi "DUO hulst". Dit toernooi wordt op zaterdag 2 januari 2010 georganiseerd van 13 tot 17 uur in Den Dullaert Sporthal te Hulst. Men kan zich inschrijven op 2 niveau's Competitie (divisie t/m 2e klasse Nebovo-VVB) en Recreatie/Jeugd (3e klasse Nevobo-VVB t/m Bedrijfs- en Recreatieve comp.). Dit sportevenement kent daarbij kunst en cultuur activiteiten. Het inschrijfformulier is te downloaden via onze website in de rubiek  evenementen.

Dit leuke evenement is een goede start van het nieuwe jaar.
09-09-2009 15:11:59
Van jeugd naar 50+

Organisatiebureau WINN Events kan u helpen bij al uw evenementen van klein tot groot en voor alle leeftijden van peuter tot bejaard.

Voor de Speelweek van 1 tot en met 5 september in Sas van Gent verzorgde WINN Events de algehele coördinatie en het onderdeel Mini & Junior Games. Met een groep van 30 vrijwilligers werden op 10 dagdelen activiteiten verzorgd voor de jeugd van 4 t/m 13 jaar. Voor meer info zie www.speelweeksas.nl 

Na de speelweek help WINN Events, in de persoon van Ronny Winne, van maandag 7 tot en met vrijdag 11 september bij Senoir Games. Bij het onderdeel badminton in de Vliegende Vaart te Terneuzen. We hebben de verantwoording over; tribune & toegang bewaking, begeleiding, up-dates en kopieerwerk en algemene ondersteuning toernooisecretariaat.  Voor meer info zie www.seniorgames.nl
16-03-2009 18:37:10
Start inschrijvingen DUO toernooi

Vrijdag 20 maart a.s. om 20.30 uur is de inschrijftermijn begonnen voor het Duotoernooi op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2009. De lokatie van de actie is Gemeentelijke Sporthal Sas van Gent, daar zijn ook fyers, affiches en brochure+inschrijfformulier verkrijgbaar. Al de deelnemers van vorig jaar krijgen het formulier per E-mail toegestuurd. Voor het jeugdtoernooi, op zaterdag, is er al belangstelling getoond vanuit België. De affiches worden in Sporthallen binnen de regio Zeeuw- en Oost Vlaanderen opgehangen.                   De brochure en inschrijfformulier is vanaf  heden te downloaden op deze website bij  "Evenementen" >      7e DUO volleybaltoernooi.
09-03-2009 23:48:45
jubileum 1 Meimarkt wordt een muzikaal spektakel
De 1meimarkt viert dit jaar zijn 25e editie met een volle markt met veel variatie in producten. Ook wordt er 'savonds het dweilbandfestaval "Blaasmarkt" georganiseerd met ong. 8 dweilbands uit de regio met na afloop, als toetje, een gezamenlijk optreden. De jubilerende vrijwilligers worden ook in het zonnetje gezet die dag. Dus noteer in je agenda vrijdag 1 meimarkt van 13 -21 uur te Sas van Gent.


12-02-2009 12:06:48
Datum 7e DUOtoernooi bekend

De datum voor het 7e DUO volleybaltoernooi is vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2009. Het toernooi voor competitie- en recreatiespelers/speelster wordt gehouden van 19 - 22.30 uur op vrijdag 15 mei 2009. Het jeugdtoernooi voor B, C, en C-jeugd is op zaterdag 16 mei 2009 van 9 - 12.30 uur. De P.R zal verder uitgebreidt worden nar België zodat het nog meer Internationaal karakter krijgt. Het evenement wordt verder aangekleed met infostands, demonstraties en tentoonstellingen. Meer hierover op deze website bij "Evenementen".
04-08-2008 23:10:35
WINN Events is de hulp bij al uw evenmenten

WINN Events wordt steeds meer gevraagd bij evenementen. Op zaterdag 26 juli 2008 vond in  het centrum van Sas van Gent het 1e stadsomroepersfestival "Boeren, Burgers & Buitenlui" plaats. Tijdens dit evenement verzorgde WINN Events de coordinatie, logistiek en communicatie met de oude ambachten en verenigingen. Momenteel wordt er hulp geboden aan de organisatie van de speelweek SAS. Dat dit jaar plaatsvindt van 11 t/m 16 augustus 2008.  Deze organisatie moest het enkele jaren geleden doen met 1 peroon als coordinator. Vorig jaar werd er al succe geboekt met de full-colourkrant en een fantastische aantal kinderen van 60 per activiteit. Dit jaar wordt er nog een uitgebreider programma geboden en kunnen we rekenen op al rekenen op 20 vrijwilligers. De bedoeling is dat er een organisatiecomite uitbreid wordt van 3 naar 5 personen met een30 -tal vrijwilligers. www.speelweeksas.nl
08-05-2008 09:18:38
DUO toernooi voor je jeugd slaat aan

De keuze om aan het DUOtoernooi ook een editie voor de jeugd van 12 t/m 18 jaar te koppelen blijkt geslaagd te zijn. Voor dit jeugdtoernooi op zaterdag 24 mei 2008 van 9.00 - 12.30 uur hebben zich tot nu 30 duo's opgegeven. De categorie jongens A zit al helemaal vol. Er doen teams mee uit o.a. Hulst, Axel, Terneuzen, Vlissingen en Colijnsplaat. Het mag gerust HET duotoernooi van Zeeland genoemd worden. De competitie- en recreantenspelers(sters) kunnen nog inschrijven tot zondag 18 mei 2008. Voor de jeugd sluit de inschrijftermijn op zondag 11 mei 2008.
21-04-2008 08:51:35
Meimarkt & Dweilbandfestival een prima kombinatie

De jaarlijkse internationale markt te Sas van Gent wordt dit jaar uitzonderlijk op vrijdag 2 mei georganiseerd i.v.m. Hemelvaartdag. De pers schrijft al in dagbladen "Verwachting van stormloop belgen". De winkels in België zijn op vrijdag 2 mei 2008 niet open. Daardoor verwacht men in Nederland veel winkelend publiek vanuit België. In combinatie met het Dweilbandfestival 's avonds vanaf 18 uur zal het weer en gezellige markt worden. Parkeer gelegenheden voor uw auto vindt u op het Keizer karelplein, Prinsenkade, Suikerplein, Canadalaan en in het verlengde van de Oostkade.
03-04-2008 08:56:07
De meimarkt Sas van Gent goed bezet

De meimarkt op vrijdag 2 mei 2008 in het centrum van Sas van Gent heeft een zeer gevarieerd aanbod. Men kan er rechtreeks geimporteerde byoux artikelen kopen, trendy kleding en er is een lekker uitgebreid eetgelegenheden met poffertjes, snacks en vers belegde brooodjes. We zijn nog bezig om oldtimers en costumer cars naar de markt te krijgen. Als onderdeel van de meimarkt wordt er dit jaar, i.s.m. de Orangeband een dweilfestival georganiseerd van 18.00 - 21.00 uur. Gerenomeerde bands uit de regio zullen act de present geven.
14-01-2008 11:29:07
datum 6e DUO volleybaltoernooi bekend

Het 6e DUO volleybaltoernooi zal worden georganiseerd op vrijdag 23 mei 2008 van 19.00 - 23.00 in de Gemeentelijke Sporthal "De Poel" te Sas van Gent. De mogelijk wordt onderzocht om zaterdagmorgen de jeugd te laten spelen, binnenkort meer hierover op deze website.
03-01-2008 09:54:05
Inschrijving 24e meimarkt gestart

Vanaf 1 januari j.l. kan men zich inschrijven voor de meimarkt 2008 te Sas van Gent. Dit jaar is de datum verschoven van donderdag 1 mei naar vrijdag 2 mei 2008, dit in verband met Hemelvaartdag. Er worden weer honderden standplaatsen verhuurd aan marktkooplui uit binnen- en buitenland. Deze markt is een multi-culti verzameling van etenswaren, accesoires, gebruiksvoorwerpen en mode uit diverse landen. Voor meer informatie kijk op desze website onder "Evenementen".
16-05-2007 10:55:28
5e DUO toernooi; deelnemers bekend

De duo's die deelnemen aan 5e DUO volleybaltoernooi zijn bekend. Onder het kopje "Evenementen - Duotoernooi" ziet u de poule indelingen van de duo's die deelnemen. Het aantal duo's dit zich ingescheven hebt is 47. De duo's komen van diverse verenigingen uit Zeeuws - en Oost-Vlaanderen. Het toernooi start om 19 uur en de finale's beginnen om 21.30 uur.
06-05-2007 10:25:18
23e 1MEImarkt; Vlammingen massaal vertegenwoordigd
De editie van 1 meimarkt in Sas van Gent trok weer vele Belgen. Zelfs artiesten zoals Sabrina kwamen zelfs uit Vlaanderen optreden.  Het goede weer, een gevarieerde markt en een goede organisatie waren onderdelen dat deze markt toto een succes brachten. 's avonds liep de Orange Band rond met vrolijke klanken, wat de bezoekers op de markt hield, tot de duisternis inviel.


11-04-2007 11:31:18
23e 1 MEImarkt; Grote belangstelling door marktkooplui

De belangstelling voor de 1 meimarkt, op dinsdag 1 mei 2007 van 14 - 22 uur te Sas van Gent, is weer zeer goed. Er zijn weer meer dan 200 standplaatsen bezet met een hele verscheidenheid aan producten. Aan de indeling wordt momenteel hard gewerkt en daar zitten verassende elementen in, daarover later meer. Voor de avondvulling wordt getracht enkele extra activiteiten te zoeken. We houden jullie op de hoogte.
26-03-2007 19:40:58
5e DUO Volleybaltoernooi; inschrijving is van start gegaan
Vrijdagavond 23 maart 2007 is om 20.30 uur in de Gemeentelijke Sporthal te Sas van Gent de inschrijving van start gegaan voor het 5e DUO volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op vrijdag 18 mei 2007 van 19.00 - 23.00 uur. De Savok-leden kregen de primeur om de brochure met inschrijfformulier in ontvangst te nemen. Naar aanleiding van het 1e lustrum, staat op de brochure en affiches, een duidelijk herkenbaar logo.