Organisatiebureau WINN Events

“WINN Events” is een organisatiebureau dat zich, sinds november 2001, actief bezig houdt met het organiseren van publieks- en bedrijfsevenementen in Nederland en België. Een evenement organiseren uit een ideëel oogpunt is verleden tijd. Tegenwoordig stelt men zwaardere eisen aan b.v de vergunningen, veiligheid en hygiëne. Het realiseren van een hoogwaardig evenement is ons streven.


Om bij publieksevenementen een zo breed mogelijk publiek te bereiken
 is ons sterke element, de combinatie van sport, kunst en cultuur.

Ook organiseren wij natuurlijk evenementen in opdracht van bedrijven, overheden, organisaties of particulieren en dit geheel volgens de wensen van de klant. Om up-to-date te blijven bezoeken we beurzen en volgen workshops in de branche sector.


 Momenteel richt "WINN Events" zich met name op Zeeuws-Vlaanderen (NL) maar uitbreiding naar de gehele provincies Zeeland (NL), Oost- en West Vlaanderen (B) is een logisch vervolg..
Daarbij onderhouden we goede contacten met diverse instanties in de Euregio Scheldemond. 


 

Verder zijn we inzetbaar als BHVer, VCA gediplomeerd, hebben het heftruck veiligheids certificaat en zijn Sociaal Hygiëne gecertificeerd.

Refrenties: Gemeente - Terneuzen, Ondernemeningsvereniging SAS*-Sas van Gent,  Sport-, Cultuur- en Evenementenhal "Den Dullaert-Hulst, Savok Beachcommissie, SJJW - Terneuzen en Kerstparty Sas van Gent.WINN-Events stopt met de organisatie van het DUO-sas, 2 tegen 2 volleybaltoernooi
 
Na 17 succesvolle edities in Sas van Gent, 3 maal in Hulst en 1 keer in Axel stopt ons bureau met de organisatie van het 2 tegen 2 volleybaltoernooi.

Dit in verband met de moeilijke Corona-periode bij de verschillende volleybalcompetitie's en de zakelijk ondernemers.
Daardoor is het voor ons niet meer mogelijk om dit event, met voldoende deelnemers en sponsors, nu nog te organiseren. We bedanken al de duo-teams voor hun prettige deelname aan onze toernooien in Sas van Gent, Hulst en Axel. Ook alle mewerkers van de afgelopen jaren..
En natuurlijk onze sponsors voor hun steun in de vorm van geld en materiaal. We houden goede herinneringen aan de vele mooie volleybal- en kunstevenementen.
BELANGRIJK: Ons organisatiebureau blijft wel bestaan zodat we altijd in de toekomst nog een evenement kunnen organiseren. De toekomst zal het leren! 

Met vriendelijke groet, Ronny Winne.

Vanaf heden is voor het evenement "SAVOK Beach -op het gras- 2022" de info en inschrijfformulier te downloaden via de rubriek EVENEMENTEN !