Organisatiebureau WINN Events

“WINN Events” is een organisatiebureau dat zich, sinds november 2001, actief bezig houdt met het organiseren van publieks- en bedrijfsevenementen in Nederland en België. Een evenement organiseren uit een ideëel oogpunt is verleden tijd. Tegenwoordig stelt men zwaardere eisen aan b.v de vergunningen, veiligheid en hygiëne. Het realiseren van een hoogwaardig evenement is ons streven.


Om bij publieksevenementen een zo breed mogelijk publiek te bereiken
 is ons sterke element, de combinatie van sport, kunst en cultuur.

Ook organiseren wij natuurlijk evenementen in opdracht van bedrijven, overheden, organisaties of particulieren en dit geheel volgens de wensen van de klant. Om up-to-date te blijven bezoeken we beurzen en volgen workshops in de branche sector.


 Momenteel richt "WINN Events" zich met name op Zeeuws-Vlaanderen (NL) maar uitbreiding naar de gehele provincies Zeeland (NL), Oost- en West Vlaanderen (B) is een logisch vervolg..
Daarbij onderhouden we goede contacten met diverse instanties in de Euregio Scheldemond. 


 

Verder zijn we inzetbaar als BHVer, VCA gediplomeerd, hebben het heftruck veiligheids certificaat en zijn Sociaal Hygiëne gecertificeerd.

Refrenties: Gemeente - Terneuzen, Ondernemeningsvereniging SAS*-Sas van Gent,  Sport-, Cultuur- en Evenementenhal "Den Dullaert-Hulst, Savok Beachcommissie, SJJW - Terneuzen en Kerstparty Sas van Gent.