Evenementen informatie

mini Workshop 29-12-2012

Op zaterdag 29 december 2012 worden tijdens het 4e AH DUO-evenement in Den Dullaert, sportlaan 24 te Hulst, 2 workshops "zelf Fresco's maken". De workshops woren gehouden in de centrale hal om !4:00 uur en 15:00 uur.  
De Workshops duren ongeveer 1 uur en staat onder leiding van Annet Both. Tegenwoordig doen de mensen vaak behang op de muren, maar lang geleden was dat heel anders. Toen maakt de mensen schilderijen op de muur. Zulke stenen schilderijen hete Fresco's en michaelangelo zijn sixtijnse kapel is een wereld beroemd door geworden.
Vorig jaar heeft Annet Both b.v. op de basisscholen in de Gemeente Hulst deze succesvolle workshops al gehouden. Annet is een kunstenares die ook al verschillende fresco's in opdracht heeft mogen maken. Meer info via www.frescobuono.net. Deze workshop is voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Tijdens de workshop is schilderervaring zeker niet nodig.
Voor slechts 15 Euro leert men fresco's maken en mag men het creatieve werkstuk mee naar huis nemen.
Graag van te voren zich opgeven i.v.m. inkoop materiaal. Aanmelden kan door je gegevens op te sturen, te E-mailen of telefonisch deze door te geven. De brochure en inschrijfformulier kunt u downloaden via onderstaande link. Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden (rechtermuisklik -> opslaan als)

terug